Stokları Serelim

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #2,041
Son zamanlarda forum üyelerinin , yönetimin çabalarıyla güzel bilgiler katıyoruz birbirimize buna nazaran ufak bir hediye düşünüp hoş sohbet edebildiğimiz abilerime, arkadaşlara çam sakızı çoban armağanı küçük bir hediye yaptırdım :) kimseyi ayırt edip seçtiğim düşünülmesin iyi kötü sohbet diyalog halinde olduğum herkesi hatırlamaya çalıştım, anlayışınıza sığınarak :utan:

Malum forumda çay, kahve alınıp okunan konumuz çok diye düşünerekten, güzel günlerde kullanılsın:mutlu:

Adresleri alabilirsem en kısa zamanda kargoları göndereceğim :)

Logo kullanımı için müsade eden @Pro adminimize de teşekkürler :fisilti:

şimdi listede kim var kim yok nerden bilip mesaj atıcaz :dusun:hayır ben kesin varımdır da diğer arkadaşlar için soruyorum :rolleyes::komik:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Son zamanlarda forum üyelerinin , yönetimin çabalarıyla güzel bilgiler katıyoruz birbirimize buna nazaran ufak bir hediye düşünüp hoş sohbet edebildiğimiz abilerime, arkadaşlara çam sakızı çoban armağanı küçük bir hediye yaptırdım :) kimseyi ayırt edip seçtiğim düşünülmesin iyi kötü sohbet diyalog halinde olduğum herkesi hatırlamaya çalıştım, anlayışınıza sığınarak :utan:

Malum forumda çay, kahve alınıp okunan konumuz çok diye düşünerekten, güzel günlerde kullanılsın:mutlu:

Sen ne yaptın böyle Can. Helal olsun. Emeğine sağlık. Bu güzel ve ince düşüncenin sonucu yaptırdığın bardağı kargo ile göndertmem ben :D

Yanına gelirim birer çay içeriz olmaz mı ;)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Sen ne yaptın böyle Can. Helal olsun. Emeğine sağlık. Bu güzel ve ince düşüncenin sonucu yaptırdığın bardağı kargo ile göndertmem ben :D

Yanına gelirim birer çay içeriz olmaz mı ;)

Abi çaya, çorbaya her zaman varız sen vakit ayarla haber ver yeter :mutlu:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara

valla ne denir bilemedim can bu ince düşüncen için çok teşekkür ederim süper olmuş eline sağlık :alkis:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@can26 kardeşim çok teşekkür ederim, mahpuç ettin bizi:utandim: Ne büyük incelik. Emeğine sağlık, kesene bereket.
Güzel sarıp sarmala, kargolarda kırılmasın. Çok üzülürüm vallahi. Ne kadar teşekkür etsek az.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@can26 demek logo iznini bu yüzden istemiştinnnn... Bu ince davranışın için çok teşekkür ediyorum. <3:fisilti:<3 Seni admin yardımcısı yapmalıyım..
Bu arada böyle güzel düşünceler için logo izni isteyen olursa derhal verebilirim ;):komik:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26 kardeşim çok teşekkür ederim, mahpuç ettin bizi:utandim: Ne büyük incelik. Emeğine sağlık, kesene bereket.
Güzel sarıp sarmala, kargolarda kırılmasın. Çok üzülürüm vallahi. Ne kadar teşekkür etsek az.

Estafurullah abi ne demek ne mahcubiyeti :utandim: sizlerin emeklerinin yanında lafı bile olmaz :sicak: elimden geldiğince sarıp sarmalayacağım abi :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26 demek logo iznini bu yüzden istemiştinnnn... Bu ince davranışın için çok teşekkür ediyorum. <3:fisilti:<3 Seni admin yardımcısı yapmalıyım..
Bu arada böyle güzel düşünceler için logo izni isteyen olursa derhal verebilirim ;):komik:
Ne demek abi beğendiysen logumuzun yerini hiç sorun değil <3 Admine yardımcı olmak zor abi teşekkür ederim :komik: