Stokları Serelim

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #2,781
Kwazar ile vp anfs sıktım, 5 dk sonra duruladım.

Durulama sonrası da boyle.

Birde af finale ile gezdim.

Üşenmekten jant lastk işine bakamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sadece ön yıkama kirleri çözmüş gözükse dahi çift kova yapmadan kurulama yapmak risklidir. Eğer ki kullandığınız şu içme suyu ise kurulamadan bırakabilirsiniz bir nebze. Ama esas olan ön yıkama çift kova ve kurulamadır. Ön yıkamada çift kovada kullandığınız ekipmanlar değişebilir size bağlıdır ama genel yöntem budur ki araç en az çizikle yıkanıp temizlenip kurulanmış olsun.
Tekrar ellerinize sağlık o aletle zate jant lastik davlumbaz detayı çok zorlayıcı olur. Keza kwazar ve ansf ile de ön yıkama zorlu ve etkisiz kalacaktır araç gerçekten kirli olursa. Gene de mevcut videoda yıkama performansı yeterli gibi sizi de memnun ettiyse bize birşey söylemek düşmez. Ellerinize sağlık

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Sadece ön yıkama kirleri çözmüş gözükse dahi çift kova yapmadan kurulama yapmak risklidir. Eğer ki kullandığınız şu içme suyu ise kurulamadan bırakabilirsiniz bir nebze. Ama esas olan ön yıkama çift kova ve kurulamadır. Ön yıkamada çift kovada kullandığınız ekipmanlar değişebilir size bağlıdır ama genel yöntem budur ki araç en az çizikle yıkanıp temizlenip kurulanmış olsun.
Tekrar ellerinize sağlık o aletle zate jant lastik davlumbaz detayı çok zorlayıcı olur. Keza kwazar ve ansf ile de ön yıkama zorlu ve etkisiz kalacaktır araç gerçekten kirli olursa. Gene de mevcut videoda yıkama performansı yeterli gibi sizi de memnun ettiyse bize birşey söylemek düşmez. Ellerinize sağlık
Videoda araç zaten çok kirli değildi. Tozlanıp üzerine yağmur yağmıştı. Aleti denemek için bu uygulamayı yaptım. Normalde ön yıkama akabinde çift kova ve durulama yapacağım. Her iki şekilde de bana yeteceğini düşünüyorum.

Tekrardan tşk ederim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@cabay ürünü beğendim, yer sıkıntısı çekenler için süper bir alet gerçekten. Forumdan bir çok insana ışık olcağını düşünüyorum. @Polonur bence tam senin aradığın alet.
@nuriksari ye katılıyorum, sadece ön yıkamadan sonra kovasız silmek çok riskli ama zaten durumu yazmışsınız.
Aracın rengi fena, sizde parlatmışsınız tam renk çıkmış, buna bir carnauba wax sonrası yanar.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
beybi yorumunuza bir nebze katılmakla beraber( o kadarda dayanıksız degil. ama içlerinde en zar gibisi ) ama eldiven yırtılmalarının en yaygın bölgesi parmak uçları olur ki bu aslında tırnak kesmesi sebebiyle gerçekleşir. bisiklet tekerlerinde buna yılan ısırıgı snake bite derler.

az hava basıncı ani darbe sonucu jant içi lastigi ısırır. eldivenlerde de bu durum uzun tırnalla kullanımda gerçekleşir bir benzeri. sıkışır ve yarılır.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
beybi yorumunuza bir nebze katılmakla beraber( o kadarda dayanıksız degil. ama içlerinde en zar gibisi ) ama eldiven yırtılmalarının en yaygın bölgesi parmak uçları olur ki bu aslında tırnak kesmesi sebebiyle gerçekleşir. bisiklet tekerlerinde buna yılan ısırıgı snake bite derler.

az hava basıncı ani darbe sonucu jant içi lastigi ısırır. eldivenlerde de bu durum uzun tırnalla kullanımda gerçekleşir bir benzeri. sıkışır ve yarılır.
Hocam hiç Dolphin kullandınız mı bilmiyorum ama beybi den çok daha kaliteli bence. 1 yıldır kullanıyorum yırtılma olmadı. malzemesi çok daha kalın...

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
@cabay ürünü beğendim, yer sıkıntısı çekenler için süper bir alet gerçekten. Forumdan bir çok insana ışık olcağını düşünüyorum. @Polonur bence tam senin aradığın alet.
@nuriksari ye katılıyorum, sadece ön yıkamadan sonra kovasız silmek çok riskli ama zaten durumu yazmışsınız.
Aracın rengi fena, sizde parlatmışsınız tam renk çıkmış, buna bir carnauba wax sonrası yanar.
Evet abi fiyat 1000tl üzeri olmasa gözüm kapalı alabilirdim ama şu durumda zor şimdilik böyle devam edeyim ben ama aklımın kenarında dursun belli de olmaz:)

Hayırlı olsun, bezler güzel, fırçanın ömrü pek olmaz ama, dikkatli kullan.
Fırça sonunda geldi jantlara bakım yapamıyordum oyüzden. Fırçayı sizlerin önerilerinizle aldım bu fiyata alternatifi yok galiba tchibodan başka

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri

frkozdmr

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun, fırçayı bizimle tanıştıran @ege , ben
Hayırlı olsun, fırçayı bizimle tanıştıran @ege , ben sadece denedim.
Teşekkürler..
Ben alamadım ya , kartta sıkıntı çıktı akşam hallederim dedim bıraktım . Uyuyakalmışım bi uyandım saat 12 kampanya bitmiş :D
Sağlık olsun :D
Siz yakalarsınız bir kampanya daha!..

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hayırlı olsun, fırçayı bizimle tanıştıran @ege , ben sadece denedim.
senin onayın olmasa benim tanıtmamın hiç bir önemi yok üstadım .saygılar.

@ffsahin kargo bedava dedi :alisveris: üstüne birde %10 indirim var dedi
@onurçiko nunda onayladığı ürün olunca
Nur topu gibi bir fırçamız oldu.:)
Ekli dosyayı görüntüle 6779
Eksikler bitmez ama forum un katkılarıyla stoklar doğru şekilleniyor.:alkis:
hayırlı olsun gülegüle kullanın .

frkozdmr

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
senin onayın olmasa benim tanıtmamın hiç bir önemi yok üstadım .saygılar.

hayırlı olsun gülegüle kullanın .
Teşekkürler..
@ege sizlerin tecrübelerinize gerçekten itibar eden, güvenen bir üyeyim. Tanıtımlarınızı ve paylaşımlarınızı yakından takip ediyor ve önemsiyorum. Ama tchibo fırça paylaşımınızı atlamışım. Vesile olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Teşekkürler..
@ege sizlerin tecrübelerinize gerçekten itibar eden, güvenen bir üyeyim. Tanıtımlarınızı ve paylaşımlarınızı yakından takip ediyor ve önemsiyorum. Ama tchibo fırça paylaşımınızı atlamışım. Vesile olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim.
ne demek ben teşekkür ederim burası bunun için var zaten. hayat paylaştıkça güzel. bu gün ben yarın siz. tekrar hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. iyi detaylar.

Köpük modifiyesini iptal edip her pozisyonda atacak şekilde modifiye ettiğim secho. Ekli dosyayı görüntüle 6780
biraz karışmış gibi işler. belki bi yardımı olur.
Ege's Garage ( Ege'nin Garajı)

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
biraz karışmış gibi işler. belki bi yardımı olur.
Ege's Garage ( Ege'nin Garajı)
Sık kullanılanlarda ekli hocam. :) Sizden esinlenerek yapmıştım zaten. Okuyalı epey oldu gerçi ama. Karışmış dediğiniz neresi açabilirmisiniz.:dusun:

Köpük için 5lt ve jantlar için 1ltlik olanları kullanıyorum. Bunu kuş pisliği temizliği, yola çıkmadan önce gerekirse cama su sıkmak gibi durumlar için kullanmayı düşündüm. Hatta arıtılmış su ile yıkama sonrası ilave durulama olurmu bi deneyim diyorum. Zor olacak ama bi deneyeceğim.