Stokları Serelim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Benim son ürünlerim.Ben bu infinity wax ı çok sevdim yılbaşında uygulamıştık Recep abi ile hala aynı şekilde parlak ve boncuklanma ilk günkü gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun yeni ürünler. Supergloss alacağım en sonunda :komik:

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ceviz satışı şu anda yok, elinde fazla olan arkadaş varsa verebilir belki.
Ben fulcron arexons öneririm, bulamazsan 3d orange deagreaser olabilir.
@onurçiko abi davlumbaz temizliğini cevizle hızlıca geçiyorum normalde, Bu orange deagreaser, cevize göre davlumbaz, motor, jant-lastik gibi kirliliği nispeten fazla olan bölümlerde yoğun kirleri sökme de cevizden daha etkili olur mu almaya gerek var mı?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko abi davlumbaz temizliğini cevizle hızlıca geçiyorum normalde, Bu orange deagreaser, cevize göre davlumbaz, motor, jant-lastik gibi kirliliği nispeten fazla olan bölümlerde yoğun kirleri sökme de cevizden daha etkili olur mu almaya gerek var mı?
Al bence ama temizlik kabbiliyeti olarak cevizden iyi olmaz. Ama ceviz stoğun azalırsa yada değişik değişik kullanırsın.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Siz yazmadan kuzenin direksiyona uyguladım. İnşallah iz falan kalmaz. İyice üzerinden temiz bezle geçtim ama...
Olan olmuş kısa zaman zarfında deri teminleyicilerle Bi temizlik yapın. Ürün belli bir süre sonra güneşin etkisiyle oluşturduğu tabaka beyaz bir görüntü alıyor. İyi deri teminleyicilerle giderilebilir.

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 7408

Bunu marketten alıp yüz temizleyiciyi başka şişeye boşaltıp içine apc koydum güzel oldu bence colourlocka okadar para vermeye gerek yok
Bu şişeler tek başına da satılıyor uygun fiyatlara ali beyde vardı. Ama yüz temizleyiciyi de kullanıyosanız mantıklı bir seçim olmuş güle güle kullanın :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi