Stokları Serelim

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #3,261
Floweyden gelen ürünlerimi akşama paylaşacağım ama flowey sprey şişe ile murat plastik 1 litrelik şişe kıyaslamasını yapalım boyut olarak çok büyük olması dezavantaj olsa da kalitesi kendisini aşırı derecede belli ediyor.

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Floweyden gelen ürünlerimi akşama paylaşacağım ama flowey sprey şişe ile murat plastik 1 litrelik şişe kıyaslamasını yapalım boyut olarak çok büyük olması dezavantaj olsa da kalitesi kendisini aşırı derecede belli ediyor.

hayırlı olsun ürünleriniz
atım rahatlığı olarakmı tetik mekanizması olarakmı yoksa toplam bir fayda artısı olarakmı daha iyi sizce? fiyatlandırmasına ulaşamadım onuda paylasabilirmisiniz

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
hayırlı olsun ürünleriniz
atım rahatlığı olarakmı tetik mekanizması olarakmı yoksa toplam bir fayda artısı olarakmı daha iyi sizce? fiyatlandırmasına ulaşamadım onuda paylasabilirmisiniz
Fiyatı 34.90 TL. Atım mekanizması kesinlikle daha rahat ve ergonomik, yormuyor gibi ilk denememe göre söylüyorum. Ayrıca mekanizmanın malzeme kalitesi diğerine göre hissedilir derecede daha iyi. Kwazarı beğenmeyenler var özellikle 1 litreliğinin ergonomik olmadığı söyleniyor kullanmadığım için bilmiyorum ama floweyi beğendim kwazara alternatif düşünülebilir bu kampanya fiyatıyla. Ben 3 adet aldım

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Valetpro köpüklere oranla fiyatı çok daha ucuz olduğu için tercih ettim.
Araç içi havalandırma kanalları ve camın dış tarafında kalan ince lastik için kullanıcam. Pedle uygulama yaptığımda cama da bulaşıyor ve sinir oluyorum :)
Sünger kısmın ebatları 5 cmx2,5 cm, sap kısmın boyu 10 cm., beğenenleri için link aşağıda...

Not: PTT elemanı herhangi bir ücret talep etmedi...

US $0.97 31% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

20190328_104608.jpg

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Araç içi havalandırma kanalları ve camın dış tarafında kalan ince lastik için kullanıcam. Pedle uygulama yaptığımda cama da bulaşıyor ve sinir oluyorum :)
Sünger kısmın ebatları 5 cmx2,5 cm, sap kısmın boyu 10 cm., beğenenleri için link aşağıda...

Ekli dosyayı görüntüle 8276
Hayırlı olsun. Bununla dış plastiklere hangi ürünü uygulayacaksınız.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Ekli dosyayı görüntüle 8276
Bende alayım bende sinir oluyorum cama bulaşınca. Teşekkürler.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
O zaman sipariş vereyim ben de valet pro black to the future kremi uygularken sıkıntı yaşıyorum bu iyi olur. Havalandırma kanallarında da apc köpük temizliğine yarıyor heralde.
Evet hava kanallarını temizlerkende kullanabilirsin, zaten asıl işi o da, bakma sen. İcat çıkarıyoruz biz:utandim::mutlu:

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Yeni malzemeler hayırlı olsun :) meguiars mitt im var ama alt kısımlar olsun jantta olsun kullanmalık daha uygun bir mitt arıyorum. Bu mavi beyaz mitt i önerir misiniz? Alt kısımlar ve jantta kullanmaya hangi eldiven uygun olur?
ali den kısa tüylü yün yıkama eldiveni alın jantlar alt kısımda iyi iş çıkarıyor eger elinizde mavi beyaz varsa kullanabilirsiniz masraf etmeye gerek yok ekstradan

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bende henüz yapmadım ama B33 alacağım, 1 nisan da. Ceviz stoğum bitmek üzere. Siz neden almadınız ki o_O:rolleyes:
Gördüm kart kesim tarihi bekliyormuşsunuz sıkar insanı.
Ürün gamına bakıyorum bakıyorum alacak birşey bulamıyorum. Olmadı jantlar için Bi bidon b33 alırım belki. Ama GS iflagını kesiyor jant kirinin Bi karşılaştırma mı yapsam acaba.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gördüm kart kesim tarihi bekliyormuşsunuz sıkar insanı.
Ürün gamına bakıyorum bakıyorum alacak birşey bulamıyorum. Olmadı jantlar için Bi bidon b33 alırım belki. Ama GS iflagını kesiyor jant kirinin Bi karşılaştırma mı yapsam acaba.
yakışır hocam, ne zamandır konu açmıyorsunuz :sarki:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü