Stokları Serelim

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Mothers Temizleyici Kil – modifiyemerkezi.com

fiyat indirimde ve ürün başarılı killerden biri @_CaN_
burda testini bulabilirsin .
Best clay bars 2018

bilt hamber'den sonra gelir kendisi .
Bilr Hamber senelerdir tartışmasız 1 numara, zamanında kullanmış olmanın mutluluğu hala benimle. ;) Ege Üstad hayırlı olsun yeni ürünlerin bu Mothers Kıl eldiveni tarzı mı yıkayıp kaldır tekrar tekrar kullan gibi bir de soft mu çok izlenimlerini merak ettim? Fiyat iyi gibi geldi bende Marflo kil eldiveni var memnunum ama bu daha kaliteli gibi bir de Meguiars killer bar mavi ve beyaz soft olanları ama klasik kilden gittikçe uzaklaşasım geliyor ondan sordum fikrini.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Sonax extreme ceramic lack protect aldım. :)
Hayırlı olsun abi :)

üstad hayırlı olsun güzel günlerde parlat.
@Detail Forum wax çok çok güzel olmuş .tekrar ellerinie saglık @El_Diablo . bi ince ayar gerekli makyaj için . sayın @Pro adminimiz halleder logo tasarım.
El Diablo olarakta Detail Forum olarakta tasarım yaparız ;) @El_Diablo nasıl isterse öyle ayarlarız :) Bir mesaj uzağınızdayım :arkadass:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bilr Hamber senelerdir tartışmasız 1 numara, zamanında kullanmış olmanın mutluluğu hala benimle. ;) Ege Üstad hayırlı olsun yeni ürünlerin bu Mothers Kıl eldiveni tarzı mı yıkayıp kaldır tekrar tekrar kullan gibi bir de soft mu çok izlenimlerini merak ettim? Fiyat iyi gibi geldi bende Marflo kil eldiveni var memnunum ama bu daha kaliteli gibi bir de Meguiars killer bar mavi ve beyaz soft olanları ama klasik kilden gittikçe uzaklaşasım geliyor ondan sordum fikrini.
teşekkür ederim . bilt zirve. bu 20 kullanım vadediyor. tabi kullanılacak araca kirlilik durumuna göre ve kullanıcıya baglı.
kille takoz arasında bir sünger var bu gereksiz baskı sonucu çizilmeyi minimuma indriyor. kullanılması çok çok kolay parmak yerleri var ve avuç içine çok iyi oturuyor kayma düşme riski az. düşse bile toprak bulaşmıyor yeni nesil. yüzeyde 0.2 .03 mm arası tümürler kabarıklıklar var bunlar kilin ömrünün bittigini anlamaya yarıyor. kullandıkça eriyip gidiyor. nor mal şamp kovasına daldır kullan yıkama sonrası daha çok wax önesi yüzey temizliginde efso.

Son düzenleme:

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hayırlı olsun abi, güzel günlerde kullan. :)

Hazır görmüşken söyleyeyim , Mothers Türkiye (modifiyemerkezi.com) ile hali hazırda görüşüyorum yakın zamanda kampanya gelebilir. :fisilti:
teşekkürler sayın @Pro adminim .o vakit alım yapmasın kimse beklemekte fayda var. detail forum ailesine duyrulur.