Stokları Serelim

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Peki amazondan türkiyeye ürün gelişinde sıkıntı oluyor mu? Ne kadar sürede geliyor
Ürün fiyatı 1500 dolardan fazla değilse, ağırlığı 30 kg’ı geçmiyorsa ve ticari mahiyette değilse yurtdışından aldığınız ürünlerde (cep telefonu gibi ithalatı kısıtlı ürünler hariç) sıkıntı yaşamazsınız. Değeri 22 Avro üzerindeki ürünler için AB ülkelerinden gelenler için %18, diğer ülkeler için %20 vergi çıkar.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ürün fiyatı 1500 dolardan fazla değilse, ağırlığı 30 kg’ı geçmiyorsa ve ticari mahiyette değilse yurtdışından aldığınız ürünlerde (cep telefonu gibi ithalatı kısıtlı ürünler hariç) sıkıntı yaşamazsınız. Değeri 22 Avro üzerindeki ürünler için AB ülkelerinden gelenler için %18, diğer ülkeler için %20 vergi çıkar.
hocam alta foam ın gönderimi tr ye yok diye biliyorum ben ama? amazon.de yollamıyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
@BlaJKeagle
Bir ara yine vardı almıştım. Ama hiç memnun kalmadım su emiş özelliği çok az kiri filan pek emmiyor kullanmıyorum. Bezin atılması gereken durumlarda kullanılabilir.. Bim de ki sürekli satılan 5li bezler daha iyi.
Teşekkür ederim bende o niyetle bakıyorum. Yoksa bir poşet bez var bagajda. Evdeki hariç... :of:

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
hayırlı olsun sonax almak istiyordum fakat bulması zor olduğu için bu setten bende alacağım kullanınca yorumlarını bekliyorum
Teşekkürler hocam, kullanır kullanmaz yorum yaparım.:)

Hayırlı olsun ahmet onurun tavsiyesi üzerine bende medium cut alacağım belki yanına fine cut da ilave olabilir.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkürler abi, Onur abinin ve butik uygulamacilarin begenmesi üzerine daha fazla dayanamadim :alisveris:

Hayırlı olsun adminim
Bunlar nerden ?
Satışa çıktı mı?
Teşekkürler, hobiotomda stoklara girecek yakında fakat ben dayanamadım floweyden rica edip önceden aldım .
Adminim nerden aldın link satış var mı
Teşekkürler, hobiotomda stoklara girecek yakında fakat ben dayanamadım floweyden rica edip önceden aldım .