Stokları Serelim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
O zaman boş durmayalım, bunlarda benden olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 10764

Chemical guys pad conditioner
Spritz
Alta foamer
Valet pro carpet cleaner
Çinliler

Edit:1 tanede küçük tüp:)
Ekli dosyayı görüntüle 10907 deneme amaçlı aldığım mikron ölçer ekspere gidip doğruluğunu denemeyi düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 10908

Filedelfiya kargo yazıyordu üstünde çince falanda yoktu şaşırtmaya devam ediyor Çinliler :saskin:
Köpük fırçayı hemen denedim şahane birşeymiş
Hayırlı olsun herkese. İyi günlerde kullanın.

Bu arada @onurçiko abi pad conditioner'ı sen bayağı sevdin sanırım. Yanılmıyorsam ikinci defa alıyorsun.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hayırlı olsun herkese. İyi günlerde kullanın.

Bu arada @onurçiko abi pad conditioner'ı sen bayağı sevdin sanırım. Yanılmıyorsam ikinci defa alıyorsun.
Evet elimdeki bitmişti, bir daha aldım. Olmazsa olmaz mı, olur ama ben seviyorum kullanmayı. Kolaylaştırıyor kaymayı.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hayırlı olsun. Fırçanınn linki var mdır?.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var tabi :alisveris:

TRY 23.31 32%OFF | Yeni Varış Kılıç Şekil Araç Yıkama Araçları Araç Lastik Fırça araba jantı Temizlik Fırçası Araba tekerlek fırçası Araba yıkama aleti
US $3.76 31% OFF|New Arrival Sword Shape Vehicle Washing Tools Car Tire Brush Car Rim Cleaning Brush Car Wheel Brush Car Wash Tool-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
sonax cockpit reiniger 20 tl. izmir optimum migros . Toplam 3 adet, 2 alım, 1 kalan.( kalanda sprey başlıgı yok) jant temizleyici ihtiyaç olmadıgı için alım yapmadım. Degerlendirilebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 10920 Ekli dosyayı görüntüle 10921
Bugün metroya gittim, sonax fiyatlarını görünce Migrosa gidip biraz daha stok yapasım geldi. Bsd 75 tl, resimdeki jant temizleyici 56 tl falan. Migros a ben bir daha gideyim en kısa zamanda.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
hayirli olsun.....fiyatlari inanilmaz ucuz bence
Teşekkür ederim @El_Diablo bey. Evet ürünler çok uygun. Aslında bir tane alacaktım. Bir arkadaşım istemişti digerinide ona düşünerek aldım lakin büyük ihtimal vermer ona. Çünkü bu ürünü begenmedim arkasında iz bıraktı testlerimde ve mat yüzeyde mat parlakta matlaşma adına bunu yapıyor anladıgım yada bu ürünler bozuk sk tarihleri geçtigi için. Magzada kalanıda ve jant temizleyicileride ihtiyacı olan alması adına satın almadım. Fazlasına gerek yok önemli olan başkasıda faydalanabilsin. Forumda yazdım umarım bizlerden biri alım yapabilir.

Bugün metroya gittim, sonax fiyatlarını görünce Migrosa gidip biraz daha stok yapasım geldi. Bsd 75 tl, resimdeki jant temizleyici 56 tl falan. Migros a ben bir daha gideyim en kısa zamanda.
Üstad senin uygulamalarında her daim işine yarar bulursan kaçırma piyasaya göre çok uygun.

Son düzenleme:

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Teşekkür ederim @El_Diablo bey. Evet ürünler çok uygun. Aslında bir tane alacaktım. Bir arkadaşım istemişti digerinide ona düşünerek aldım lakin büyük ihtimal vermer ona. Çünkü bu ürünü begenmedim arkasında iz bıraktı testlerimde ve mat yüzeyde mat parlakta matlaşma adına bunu yapıyor anladıgım yada bu ürünler bozuk sk tarihleri geçtigi için. Magzada kalanıda ve jant temizleyicileride ihtiyacı olan alması adına satın almadım. Fazlasına gerek yok önemli olan başkasıda faydalanabilsin. Forumda yazdım umarım bizlerden biri alım yapabilir.

Üstad senin uygulamalarında her daim işine yarar bulursan kaçırma piyasaya göre çok uygun.
Ben de Cockpit reiginieri ilk defa geçen hafta kullandım ilk farkettiğim biraz toz topluyor öyle olması dezavantajlı açıkçası matlaşma adına da mükemmel bir sonuç alamadım ama belki de bekletimi fazla tuttum sanırım.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
yarın tekrar raflara koyarlar mı şimdi yarım saat yol çekmeyelim ne dersin
İkamet Kocaeli olarak görünüyor sizin yanlış anlaşılma olmasın .bahsi geçen market izmir ilinde de.
Yok izmir optimum ise gerçekten yanlış yönlendirmek istemem. Cockpit bitme ihtimli yüksek ama jant temizleyici psikolojik sınırın üstünde ( 20 tl bandı) alım yapılmamıştır standart kullanıcılar adına. 4 - 5 adet mevcut olasılık yüzdesi yüksek.

Ben de Cockpit reiginieri ilk defa geçen hafta kullandım ilk farkettiğim biraz toz topluyor öyle olması dezavantajlı açıkçası matlaşma adına da mükemmel bir sonuç alamadım ama belki de bekletimi fazla tuttum sanırım.
Toz ilk silim sonrası statik oluşturması etkili hemen etki gösteremedi. Geçerliligi düşük kaldı. Farklı zeminlerde ( cam sert plastik boyalı boyasız ahşap gibi ) test alanlarından geçti benim klasik uygulama öncesi testlerimden ve en azından bende ki sınıfta kaldı. Şu an klavyede parmaklarıma biraz takılma hissiyatı ve çok çok az yapışma gerçekleştiriyor. Toz orta düzeyde .parlak sert plastik ve esnek plastik tuş takımı olan bir kumanda da çok yogun bir iz bıraktı. Silin sonrası aralarda parlama yüksek, tuşlarda kalıntılı takılma mevcut. Gibi gibi kokpit yüzeyinde bunları farketmek çok zor . Dedigim gibi belki bende ki bozuktur. Dediginiz gibi beklenti çok yüksek olmamalı bu üründe çok büyük bir farkla geri dönecegini sanmıyorum.