Stokları Serelim

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Kimyasal Adamlar sağolsun isteğimi kırmadı bilberry ile glass cleanerı ve Beading Marvellous ile Black To The Future değiştirdi :)
[/QUOT Hayırlı olsun mail mi attınız ?kurulama bezleri nasıl sizce paket benim de dikkatimi çekmişti sepette bekliyor ben de aynı paketi oluşturmak istesem nasıl bir yol izlemem gerek?

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sağolun evet ben iletişim formundan mail attım ve bezleri daha denemedim ama ilk yıkama için makineye attığımda su emişleri yüksek gibi geldi fiyatına göre gayet iyi büyük havlu yani :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sağolun evet ben iletişim formundan mail attım ve bezleri daha denemedim ama ilk yıkama için makineye attığımda su emişleri yüksek gibi geldi fiyatına göre gayet iyi büyük havlu yani :)
Kurulama olarak iş görmez wax silmek için büyük ve kullanışsız bezler. Ama kapı araları bagaj kapağı içi vs için güzel bez ben tamponlar ve bel altı plastik kurulamak için kullanıyorum o fiyata iyi.

bilalyildirim

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Avrupa
Kurulama olarak iş görmez wax silmek için büyük ve kullanışsız bezler. Ama kapı araları bagaj kapağı içi vs için güzel bez ben tamponlar ve bel altı plastik kurulamak için kullanıyorum o fiyata iyi.
Bir arkadaştan bu bezlerden 2 adet almak üzere anlaştık.Ön tarafı kurulama - arkası cila için dedi bana.Kurulama için yetersiz mi kalır? Asıl amacım kurulama yapması çünkü,cila için bezim var

Son düzenleme:

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bir arkadaştan bu bezlerden 2 adet almak üzere anlaştık.Ön tarafı kurl-ulama-arkası cila için dedi bana.Kurulama için yetersiz mi kalır? Asıl amacım kurulama yapması çünkü,cila için bezim var
İki yüzü de aynı bu bezlerin. Soft99'un kırmızı bezlerini kast ediyorsunuz değil mi?

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bir arkadaştan bu bezlerden 2 adet almak üzere anlaştık.Ön tarafı kurulama - arkası cila için dedi bana.Kurulama için yetersiz mi kalır? Asıl amacım kurulama yapması çünkü,cila için bezim var
Kurulamasa yetersiz kalır. Kapı araları silmek tampon kurulamak cam kurulamak için belki ama araç kurulanmaz zaten kurulama havlusu değil

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hocam soft 99
50/80 kırmızı bezle ben bi arabayı çok rahat kuruluyorum bu bezin kalibresi ve kalitesi kapı araligina düşecek kadar değil..
Atletten sonra kalibreli olabilir ana staci kurulamak için yetersiz ve riskli dır. Bir gün twisted pile bir havlu ile araç kurularsanız ne dediğimi daha iyi anlayacaksınız. Yokda Divortex ile de araba yıkanır Zymöl ile de. Burada kimse sanmıyorum o bez ile araç kurulayıp memnun kalsın sizden başka. Herkesin fikri şahsi görüşü tabiki kendine.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Hocam soft 99
50/80 kırmızı bezle ben bi arabayı çok rahat kuruluyorum bu bezin kalibresi ve kalitesi kapı araligina düşecek kadar değil..
Esasında detayın özünde yıkamada araç boyasına minimum temas da var. Örneğin @onurçiko 7 tane eldiven kullanıyor veya çift kova tekniği de bunun için var. Amaç eldivene yapışan kirlerin diğer panelde çizik oluşturmaması.

Klin duo tarzı bezlerin kullanılma amacı da bezi panelde minimum seviyede gezdirmek. Bunun için de maksimum emiş gücü lazım.

Diğer türlü ben hala güderi kullanıyor olurdum :)

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Esasında detayın özünde yıkamada araç boyasına minimum temas da var. Örneğin @onurçiko 7 tane eldiven kullanıyor veya çift kova tekniği de bunun için var. Amaç eldivene yapışan kirlerin diğer panelde çizik oluşturmaması.

Klin duo tarzı bezlerin kullanılma amacı da bezi panelde minimum seviyede gezdirmek. Bunun için de maksimum emiş gücü lazım.

Diğer türlü ben hala güderi kullanıyor olurdum :)
Ben soft 99 kırmızı bezin klin dou tarzı bezlerden iyi olduğunu söylemedim sadece kapı araligina düşecek kadar kötü olmadığını söyledim.. kaldıki güzel pamuklu atletlede araba kurulayabilirsin tabi devamlı sıkmak şartıyla..

Son düzenleme:

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Ben soft 99 kırmızı bezin klin dou tarzı bezlerden iyi olduğunu söylemedim sadece kapı araligina düşecek kadar kötü olmadığını söyledim.. kaldığı güzel pamuklu atletlede araba kurulayabilirsin tabi devamlı sıkmak şartıyla..
Soft99 kırmızı bezin kalitesi gerçekten fiyatına göre çok iyi her çeyizde olması lazım araba kurulanır mı evet kurulanır ama bizim beklediğimiz performansı vermesi mümkün değil ben şahsen o bezle araç kurulamak istemem bende kapı aralarında kullanıyorum ama kapı arası kurulamaktan fazlasını hakediyor katılıyorum

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Valla yanlış görmediysem elimdeyken bi telefonu sileyim demiştim üstündeki koruma camını çizik içinde bıraktı soft99 arabadikini farketmiyip teldeki bukadarsa benim çok kötü gözüm korktu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Fiyatına göre iyi bez olduğu doğru ama ben araba kurulamam, çizer kesinlikle. Kapı içlerinde falan kullanıyorum.