Stokları Serelim

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #4,161

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@akhisar hayırlı olsun Recep Ustam, tam sana yakışacak ürünler almışsın. Şu ez yorumunu merakla bekliyorum. Ben bir türlü kısmet olupta alamadım daha.
@multispace hayırlı olsun güzel makina almışsın.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Nokta atış ürünler Recep. Usta işi hayırlı olsun. EZ detail fırça büyük boy 1 tur versene :)
teşekkür ederim nurettin geldiginde bi ugrada bi tur fırçayı vereyim
Hayırlı olsun recep abi güle güle kullan. Poorboys wheel sealantın kokusu çok süper. İnsanın o kokuya kıyıpta kullanası gelmiyor.hergün kokluyorum.Bendeki EZ fırçalar mavi renkli. Arasında fark var mı? Bilgin var mı abi.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sagolasın kardeşim poorboys whell selant bende bi kutu var bende senin gibi kokluyorum bazen dayanamadım bir kutu daha aldım daytona ez arasında farkı fiyatı kalite olarak aynılar zaten ez yapıyor alacak olan olursa ez alsın derim 3 veya 4 sterlın fazladan vermemiş olur
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın;)
çok teşekkür ederim
fırcayı nerden aldınız acaba tam aradıgım ürün
ingiliz detailing sitelerinden aldım
@akhisar hayırlı olsun Recep Ustam, tam sana yakışacak ürünler almışsın. Şu ez yorumunu merakla bekliyorum. Ben bir türlü kısmet olupta alamadım daha.
onur usta teşekkür ederim ben bunun küçük boy olanını bayagıdır kullanıyorum kıl yapısı yumuşak vede gür bunun çakmasını çinden almıştım oda tuvalet fırçası kalitesinde imkan olursa ez almanı tavsiye ederim

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
üstad wheel woolies hakkında yorumun nedir en popüler fırça o gibi şu an sen neden ez yi tercih ediyorsun

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
üstad wheel woolies hakkında yorumun nedir en popüler fırça o gibi şu an sen neden ez yi tercih ediyorsun
Ww fırça ile bütün araç jantlarına müdahale edemiyorsun özellikle sık aralıklı jantlara ve jant bacak arkalarına müdahale etmek sıkıntı oluyor. Ez fırçalar tabiri caizse fare deligi olsa bile giriyor. Kaliper kısmına gelen jant kısımları normal ww ile girmek sıkıntılı. Birde ez fırçalar bükülebiliyor. Bundan dolayı benim görüşüm ez brushdan yana. Bende de mavi renkli küçük ve büyük boyu var. Kıl yapısı çok yumuşak. Not::::Eger kıl yapısı ezilir şeklini yitirse bile fön makinesi ile biraz ısıtınca eski orjinal haline geri geliyor.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Ww fırça ile bütün araç jantlarına müdahale edemiyorsun özellikle sık aralıklı jantlara ve jant bacak arkalarına müdahale etmek sıkıntı oluyor. Ez fırçalar tabiri caizse fare deligi olsa bile giriyor. Kaliper kısmına gelen jant kısımları normal ww ile girmek sıkıntılı. Birde ez fırçalar bükülebiliyor. Bundan dolayı benim görüşüm ez brushdan yana. Bende de mavi renkli küçük ve büyük boyu var. Kıl yapısı çok yumuşak. Not::::Eger kıl yapısı ezilir şeklini yitirse bile fön makinesi ile biraz ısıtınca eski orjinal haline geri geliyor.

ww bende yok diğeri var :) satıp ww alsam mı diye düşünüyordum

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İlginç birşey oldu. Aliexpressten 6 ağustosta sipariş verdiğim ürünler 23 ağustosta bana ulaştı. Vergiside bana göre uygun çıktı.
Mjjc firması hep takipli gönderiyor. Hemde hızlı. Onlardan aldığım tüm ürünler hızlı elime ulaştı. Ve kaliteli ürünler.
29FF24DF-25A6-43B9-AD6E-C5BAFFE1E1D9.jpeg

4B214C62-84D9-4B69-B8D1-EC279C8D53BD.png

9324E038-4EFA-45F5-AA0D-626B6EB3F7E4.jpeg