Ben memnun degilim, taniminda cam icin ozeldir demiyor zaten kurulama icindir diyor ama waffle yapisi nedeniyle ben cam icin almistim fakat sevemedim bir turlu. Iz birakiyor en basitinden. Kendi sekli camda kaliyor iyice bastirmazsan. Bu kadar efor harcayacaksam herhangi bir mf bez ile de silerim zaten. Cam icin yeni waffle bez arayisindayim tavsiye etmem kendi adima. Ama belki de ben yanlis kullaniyorumdur bir baskasi cok begeniyordur...
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben memnun degilim, taniminda cam icin ozeldir demiyor zaten kurulama icindir diyor ama waffle yapisi nedeniyle ben cam icin almistim fakat sevemedim bir turlu. Iz birakiyor en basitinden. Kendi sekli camda kaliyor iyice bastirmazsan. Bu kadar efor harcayacaksam herhangi bir mf bez ile de silerim zaten. Cam icin yeni waffle bez arayisindayim tavsiye etmem kendi adima. Ama belki de ben yanlis kullaniyorumdur bir baskasi cok begeniyordur...
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bimde satılan balık sırtı ikisi bir arada mikrofiber bezlerden alabilirsin cam için güzel iş görüyor. Birazda eskidimi on numara oluyor. Bezin yapısı şu şekilde
YouTube’da Sebastian(XaronFR) incelemelerinde ve kıyaslamalarında Carbon mikrofiber cam bezlerini çok övmüştü. Yorumlarına baktığım zaman ise Waffel ve Carbon her ikisini kullananlar yine waffeldan şikayet edip Carbon çok daha iyi demişler. Geçen perşembe indirim vardı kaçırdım ben de alacaktım. Yine indirim bekleyeceğim artık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Microflament diye bir bez var bir araştırın derim bi ara temizlik ürüleri satan şirkette çalışan bir arkadaş hediye etmişti farklı bşr yapısı var. Dış camda hiç denemedim içerde kullanıyorum daha çok ama güzel farklı bir ürün. Belki derde alternatif bir çare olabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zamanında fiyatı uygun bulunca almıştım. Belki de gyeonun tek memnun olmadığım malzemesi bu bezdir. Atıl bir şekilde kenarda bekliyor bazen kapı içlerini falan siliyorum. Araba kurulanmaz bu bezle çizer tahminim
O yüzden paranı daha iyi birşeylere harcamanı öneririm
ilk yıkamasını yaptım inceden de olsa bir iz bırakıyor. 7/10 memnunum derim mikforiberlerden iyi... Parasını haketmiyor muhtemelen Klin Glass Shine alınca atarım bi kenara
Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun benimkilerin ikiside aynı ortadan yarım gibi üretim hatası değilde kutulama veya depolama hatası gibi geldi bana kullanımda bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum.