Stokları Serelim

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Öne çıkan konu #5,221

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Sen galonluk almışsındır, kullanmadığın varsa ben alabilirim abi :) Ben seviyorum
Yok. 473 ml. almıştım. Bir gün sana kargo gönderecek olursam Adam’s ın cam temizleme ürününden göndereyim. Tam fiyat performans ürünüydü. Fakat stoklarda kalmadı.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Yok. 473 ml. almıştım. Bir gün sana kargo gönderecek olursam Adam’s ın cam temizleme ürününden göndereyim. Tam fiyat performans ürünüydü. Fakat stoklarda kalmadı.
Şimdi baktım da çok da pahalıymış maşallah :) Teşekkür ederim abi sağolasın.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Çok teşekkürler hocam sağolun, hep aklımdaydı ama getirtmek nasip olmadı bir türlü.
Denk geldiğim en güzel kokulu şampuan kullanmaya kıyamıyorum. Hayırlı olsun :)
Eyvallah hocam aynen kokusuna bayıldım.
Saçları bununla yıkayası geliyor insanın :)
Aklımızdan aynı şey geçmiş, ph nötr ya bi kere yıkanayım ne olacak dedim içimden :D

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Parlatan adamlar ve kimyasal adamlardan gelenler geldi :) Flowey S3 den memnun kalamadım bir türlü :) sanırım benle alakalıydı.. birde CG deneyelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güle güle kullanın cg vindows kullanmıştım daha önce 3d yide öneririem hem alkolsüz hemde en ufak leke kalmıyor camlarda cam filmindede sorunsuz kullanılabiliyor

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Akşamüstü bu da geldi. Bana bir makine şart :)

Bende iade ettim eski paketi çok yardımcı oldular, yenisini sipariş edicem bugün yarın.
Bu yeni pakette de peltelenme görülüyor içini açıp baktınız mı vaziyet nedir?
İade ettiğim önceki paketi 2015 tarihliydi ben tarihine yormuştum

Makine bol forumda:mutlu:

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul

Akşamüstü bu da geldi. Bana bir makine şart :)

Ben de makine olayına takılmış durumdayım bu aralar. Çok güzel DA makineler var. Canıma tak edecek sonunda şirketin avrupa ofislerinden birine transfer olacağım, garajlı da bi ev tutup dayayıp döşeyeceğim o olacak :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayırlı olsun, pw nereden aldınız acaba ben de almak istiyorum lakin kc ürünleri nette satmamaya başladılar.
Tum eski saticilar telefonla sipsris verirsen yolluyorlar. Sadece internet satisi yasak @alicankaradag . Hobiotom olur temizlikmadeni olur deyaymarketim olur. Hepsinde vardir diye dusunuyorum.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Tum eski saticilar telefonla sipsris verirsen yolluyorlar. Sadece internet satisi yasak @alicankaradag . Hobiotom olur temizlikmadeni olur deyaymarketim olur. Hepsinde vardir diye dusunuyorum.
Eyvallah abi temizlik madeninden bölünmüş ürünler alacaktım, koch chemie gs ve pw de isterim o zaman arayıp.