Stokları Serelim

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
En çok eldivene sevindim. Umarım artık alışırsın kullanmaya :) Şaka bir yana kim eldivensiz iş yaparsa her seferinde yazıcam üşenmeden. En önemli şey bu..
herkese hayırlı olsun yeni ürünler
Yav bende bu tip eldivenler aşırı terleme yapıyor. Bileklerimden şıpır şıpır sular akıyor her seferinde ama yine de kullanmaya devam. Benim gibi var mı acaba terden muzdarip..

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yav bende bu tip eldivenler aşırı terleme yapıyor. Bileklerimden şıpır şıpır sular akıyor her seferinde ama yine de kullanmaya devam. Benim gibi var mı acaba terden muzdarip..
Evet bende de durum aynı şekilde eldiveni çıkardığım zaman baya su akıyor içinden:D Fakat benim normalde bile ellerim biraz fazla terliyor.

Edit: imla

Son düzenleme:

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun hocam, Wax için bende niyetliydim ama uygulayanlar önermeyince vazgeçmiştim. Uygulaması zor, kalıcılığı az fakat parlaklık muazzam denmişti. Yakın gelecekte denerseniz paylaşabilir misiniz :)
Teşekkür ederim, bende 200 tl verip almazdım şampuanı arkadaş alınca yarı fiyatına geldiği için aldım. Kalıcılığından dolayı bu havalarda uygulamasını yapmam ama inşallah yaza girerken uyguladığım da paylaşırım tabiki :)

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Valet pro concerated ile ön yıkama yaparak denemek istiyorum(malum kış) eldiven ile yıkama yapamayacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 17921
Öncelikle secho hayırlı olsun güzel pompadır fakat üstatlar daha iyi bilirde bence Concentrated'ı el pompasıyla atarak pek bir kir sökme elde edemezsiniz.Aracın kirli olduğu durumlarda bile ön yıkamadan sonra kovada pek etkili olmuyordu bende.

Erso81

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Şu aralar pek maddi imkanım yok elimde olan bir o var,bı deneme yapacağım.Çok etkili olamasa da kostik yıkamadan kaçış planım.