Hepsiburada dan şampuan sipariş etmiştim şampuanları hatalı gönderdiler müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. özür mahiyetinde 40 tl lik kupon hediye ettiler. kuponla bu spritzi aldım.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Merak ettiğim bişey var tartıda bi sıkıntı olabilir mi eğer bir sıkıntı yoksa bez 1.537,5 gsm değeri yakalamış ve şu zamana kadar bu değeri yakalayan bez görmemiştim twisted bezler arasında.
Hepsiburada dan şampuan sipariş etmiştim şampuanları hatalı gönderdiler müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. özür mahiyetinde 40 tl lik kupon hediye ettiler. kuponla bu spritzi aldım.
[/QUOTE]
Maşallah güle güle kullanılsın, minik bir füze niteliginde fotograf, ilk basta boyle beyinde bir degisik hos yaratiyor ama etkisi kisa sürüyor
Teşekkür ederim. Tekrardan ölçtüm. Tabak koydum darasını aldım yine 615 gr çıktı. Dünde başka birşey koyup darasını almıştım. Sonuç bu Ekli dosyayı görüntüle 18181
İlk çıktığı versiyonu 1400GSM idi ölçümde biraz daha yüksek çıkıyordu. Sonra revize edip 1300GSM ürettiler. Sanırım ambalaj vs değişikliği oldu gerçekten bazıları daha ağır
İlk çıktığı versiyonu 1400GSM idi ölçümde biraz daha yüksek çıkıyordu. Sonra revize edip 1300GSM ürettiler. Sanırım ambalaj vs değişikliği oldu gerçekten bazıları daha ağır