Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@Bodrum48 çıtayı yükselttin baya, Hayırlı olsun, kıyılır mı şimdi bu kullanmaya, vitrine koy izle.
@forzaGilles, Magifoam ile ansf kesinlikle karşşılaştırma bile götürmez, arada dağlar kadar fark var her anlamda.. Magifoam blue leke bırakır, benim bir videom da vardı konu ile ilgili, temizlik polisajı yapmak zorunda kalmıştım.

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
@Bodrum48 çıtayı yükselttin baya, Hayırlı olsun, kıyılır mı şimdi bu kullanmaya, vitrine koy izle.
@forzaGilles, Magifoam ile ansf kesinlikle karşşılaştırma bile götürmez, arada dağlar kadar fark var her anlamda.. Magifoam blue leke bırakır, benim bir videom da vardı konu ile ilgili, temizlik polisajı yapmak zorunda kalmıştım.
Teşekkürler valla heves keyif zevk bakalım inşallah göreceğiz uygulayınca neticeyi

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Bende dün akşam File Marketten edindim arkadaşlar ikisini de. Civarında File Market olanlar varsa internetten uğraşmasınlar diyebilirim.

Fiyatı da fena değildi. 22,90 TL Perwol, beyaz sirkenin fiyatına bakmamıştım ama yumuşatıcı da almıştım 3üne 38 tl ödedim.

detay uğruna çamaşır yıkıyoruz,sirke kullanıyoruz sonumuz hayrolsun:)

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye

Sanırım benım malzemelerde ufakdan olusmaya basladı:) Foruma üye olmamı saglayan @GirayGirgin kardeşime teşekkür ederim.Bu malzemeleri az da olsa forum bilgileri dışında @onurçiko @MoonDance hocamın tecrubeleriyle oluşturuldu diyelim:) Sanırım eksik cok zamanla bu eksiklikler azalır;) (zymöl kova sampuan kargoda;) )

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Sanırım benım malzemelerde ufakdan olusmaya basladı:) Foruma üye olmamı saglayan @GirayGirgin kardeşime teşekkür ederim.Bu malzemeleri az da olsa forum bilgileri dışında @onurçiko @MoonDance hocamın tecrubeleriyle oluşturuldu diyelim:) Sanırım eksik cok zamanla bu eksiklikler azalır;) (zymöl kova sampuan kargoda;) )
Hayırlı olsun, güle güle kullan.

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye

Bez güzelmiş usta Klin mi acaba güle güle kullanın :)