Stokları Serelim

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #5,921
İkea'nın internet adresinden hiçbirşey almadım illa gidip mağazadan almam gerektiğini hissediyorum. Şimdi bunun için o koca mağazaya girip kestirmeleri de kaçırırsam akli dengem bozulur. Kasaya gidene kadar heryeri gezmek zorunda kalıyorsun.
Bayrampaşa ikeayı anlatıyorum. İlk girişte soldan restoran bölümüne kestirme var ordan girin solunuzda kalıcak

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@SubaruOutback @Mentalfeed @Bodrum48

Yalnız olmadığımı bilmek ne güzel, bende aynı mantıkla eşimin saçma sapan isteklerine evet diyorum (ona göre de benim aldıklarım ve isteklerim saçma sapan gerçi). Neden hepimiz esir gibiyiz ? Bu durumun bir kurtuluşu yok mu ? Bana evliliği soranlara her şeyi ile iyi ama siz yine de evlenmeyin diyorum.

BSI

Usta Detaycı
Üye
Eşim ne zaman İkea'ya gidelim dese kabus görmüş gibi oluyorum. Kalabalık, park yeri sıkıntı, birşey alıp hemen kasaya gidemiyorsun, kasa kuyruğundan kurtulamıyorsun, bir tane şey için gidip 10 tane şey alıp çıkıyorsun. Bunlar ne işe yarayacak diye soruyorsun, bu bunu tutacak, bu buna yaslanacak, bu da hani bana diyecek diye anında cevapları alıyorsun. İyide ne gerek vardı bunlara diyemiyorsun çünkü daha henüz eşinin senin ne aldığını ve kaça aldığını bilmiyor, öğrense ikeayı başına yıkar. Demek bu kitapları düzgün tutmak için, hımm evet kaç zamandır benimde aklımdaydı diye mecburen o ıvır zıvırları da alıyorsun. Sorsan nerede bu aldıkların diye dizilerdeki gibi derin ve uzun bir bakışma yaşarız :D:D
Vay bee. Bende herkes ne kadar rahat birşeyler alabiliyor diye iç geçiriyordum ki herkes benim gibi kaçak güreşiyormuş. :)

Buranın en güzel taraflarından biri de deşifre olmadan bu işin keyfini çıkarmak. En son kredi kartı hangi ara bu kadar oldu diye sorduydu ki, birden doğalgazın şişik geldiğini hatırlayıp, suçu onun üstüne attım. Ayrıca hergün işe arabayla gidip geliyorsun mazot fiyatlarından haberin var mı? kozum da var ama bu ay ona gerek kalmadı.. :komik: Onlara kalsa tüm bunlar araba yıkama işte. Ver yıkamacıya yıkasın.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Vay bee. Bende herkes ne kadar rahat birşeyler alabiliyor diye iç geçiriyordum ki herkes benim gibi kaçak güreşiyormuş. :)

Buranın en güzel taraflarından biri de deşifre olmadan bu işin keyfini çıkarmak. En son kredi kartı hangi ara bu kadar oldu diye sorduydu ki, birden doğalgazın şişik geldiğini hatırlayıp, suçu onun üstüne attım. Ayrıca hergün işe arabayla gidip geliyorsun mazot fiyatlarından haberin var mı? kozum da var ama bu ay ona gerek kalmadı.. :komik: Onlara kalsa tüm bunlar araba yıkama işte. Ver yıkamacıya yıkasın.
Tek ayak ip üstünde dans ediyoruz. Ahahahah geçen bende yakalanıyordum, hobi garajı açma niyetindeyim malzemelerim var dedim ne malzemesi nerden aldın vs gibi sorular sordu geçiştirdim ama yakalasan Ayvayı yedik. Allah hepimize yardım etsin. Zaten bu hobiyi çılgınlık derecesinde yaşıyoruz birde gizli saklı uğraşlar içindeyiz

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@SubaruOutback @Mentalfeed @Bodrum48

Yalnız olmadığımı bilmek ne güzel, bende aynı mantıkla eşimin saçma sapan isteklerine evet diyorum (ona göre de benim aldıklarım ve isteklerim saçma sapan gerçi). Neden hepimiz esir gibiyiz ? Bu durumun bir kurtuluşu yok mu ? Bana evliliği soranlara her şeyi ile iyi ama siz yine de evlenmeyin diyorum.
Sen daha çok erken sorgulamaya başlamışsın :D :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Büyümüyoruz sadece yaşımız ilerliyor :) Ne maç seyrederim, ne halı sahaya giderim, ne akşam hadi eyvallah diyerek kahveye giderim, sigara, nargile, ...vs ve alkol tüketmem, eve abur cubur almam. Bir hobim var o da otomobiller. Bu da olmasa yanlış park edenlerin sileceklerini kaldırmakla günümü geçiririm.
Bir başka gerçek ise, hanımların makyaj ve günlük bakım malzemeleri bizim hobimizden daha pahallı. Biz de kendimize bakmıyoruz, otomobile bakıyoruz. Birgün bizde göçüp gideceğiz, kazık çakmayacağız, otomobilde bizim ile yaşamayacak bunları hepimiz biliyoruz ama bu hayatta da hobi olmaz ise gün geçmez.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Büyümüyoruz sadece yaşımız ilerliyor :) Ne maç seyrederim, ne halı sahaya giderim, ne akşam hadi eyvallah diyerek kahveye giderim, sigara, nargile, ...vs ve alkol tüketmem, eve abur cubur almam. Bir hobim var o da otomobiller. Bu da olmasa yanlış park edenlerin sileceklerini kaldırmakla günümü geçiririm.
Bir başka gerçek ise, hanımların makyaj ve günlük bakım malzemeleri bizim hobimizden daha pahallı. Biz de kendimize bakmıyoruz, otomobile bakıyoruz. Birgün bizde göçüp gideceğiz, kazık çakmayacağız, otomobilde bizim ile yaşamayacak bunları hepimiz biliyoruz ama bu hayatta da hobi olmaz ise gün geçmez.
Abi kendine bakmak dedin de geçen eve propolis aldım 120₺ pahalı geldi. Yahu dedim seramikten daha pahalı malzemelerde varmış:kop:

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Tam olarak anlattığın gibiyim abi bende. Üstüne ankaradayız, avm gezmekten içim sıkıldı. Hanım başlarda kızıyordu da sonradan o da halime acıdı ses etmiyo yazık :) bekarken her şey daha kolaydı

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi kendine bakmak dedin de geçen eve propolis aldım 120₺ pahalı geldi. Yahu dedim seramikten daha pahalı malzemelerde varmış:kop:
Balparmak'ın yaptığı birkaç versiyon var onlardan denemiştim ama baktım ben yine aynı ben, yağmur yağdığında üzerimde boncuklanma da olmuyor dedim o zaman bu ne işe yarıyor :D :D
Yemeyip sürmek mi gerekiyordu yoksa :D :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Kurulama havlusu alıyoruz biz o fiyatlara :taraa: Şaka bir yana bazen bir şey alırken çok para diye düşünüyorum. Sonra aklıma titaniumlar, italler geliyor :of:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Tam olarak anlattığın gibiyim abi bende. Üstüne ankaradayız, avm gezmekten içim sıkıldı. Hanım başlarda kızıyordu da sonradan o da halime acıdı ses etmiyo yazık :) bekarken her şey daha kolaydı
Ahahah dökülün arkadaşlar, hadi bakalım bedava terapi saati başlasın :D
Ben çok elzem olmadıkça yani aradığım veya almam gereken ürün avm'deki dükkanda değil ise avm'ye girmiyorum, girmiyoruz. Evden çıkıp hava almak yerine avm'de soluğu almak hiç bana göre değil. Gün ışığından faydalanamıyorsun, kalabalık bir yandan, aksırıp tıksıranların havaya saçtığını soluman ayrı, müze gezer gibi mağaza da gezemiyorum.
Geçen gün hanım birşey almak için avm'ye girdi. Ben oğlanla otomobilde dışarıda bekledim. Ayrıca, 10dk'da geldin geldin gelmedin Hakan kaçar dedim tam 10 dk'da alışveriş yapıp gelmişti. :D :D
Basıp gitmem tabi o işin şakası ama sivil polis gibi saatlerce otomobilde bekleyemem. :)

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İtü nün propolisini tavsiye ederim. Birçok takviye kullandım, ama en iyisi diyebilirim.
N11 de güzel fiyatlara bulabilirsiniz.
59 tl ye aldım en son, satıcı faturasına baktım, Ankara da bir eczane idi :)

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
vayy bende kendime üzülüyordum benden beterleride varmış :deli: Ben hatuna ickim yok sigaram yok kahvem yok kari-kiz işim yok diyorum o da; onlar olmadığı icin senle evlendim zaten diyor o_O Artık eve bişey isteyemiyorum kargo şubelerine isteyip gidip ordan alıyorum arabada saklıyorum biraz, sonra bir yıkama sonrasi eve gizlice sokuyorum :yazik:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Sen daha çok erken sorgulamaya başlamışsın :D :D
Abi sandığındanda erken başladım, yıl 2015 aylardan mart nişan için zorla amerikadan döndürüldüğümde daha nişanda sorgulamaya başlamıştım :) ama kaçış yoktu.

aynı şekilde altına imza atarım.

vayy bende kendime üzülüyordum benden beterleride varmış :deli: Ben hatuna ickim yok sigaram yok kahvem yok kari-kiz işim yok diyorum o da; onlar olmadığı icin senle evlendim zaten diyor o_O Artık eve bişey isteyemiyorum kargo şubelerine isteyip gidip ordan alıyorum arabada saklıyorum biraz, sonra bir yıkama sonrasi eve gizlice sokuyorum :yazik:
Hocam bende aynı problemleri yaşıyordum ama artık alıştı, gelen kargocuya bırak git abi oraya diyor. :D

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bence konu ile ilgili başlık açalım herkes derdini döksün:) aksi taktirde admin şimdi mesajları telef edicek
Admin mesajları seçip bu başlıktan ayırıp başka başlık oluşturabilir Üç dökme başlığı diye . Eski forum sistemlerinde vardı. Bunda var mı bilmem