Stokları Serelim

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #6,861
Herkese günaydın, bu forumda abiliği aileyi öğrettiğiniz çok teşekkür ederim. Bu kargoda da para talep etmeden işim görülsün diye yollayan @İdris abime çok teşekkür ederim, çok sağolsun. :):)
(3d hızlı cila) Bu arada kargoyu alırken kolonya mı diye soranlar vardı:kop:
@İdris hocamın yüretğine sağlık, @Sercan20 size de güle güle kullanmak nasip olsun, hayırlı olsun :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese günaydın, bu forumda abiliği aileyi öğrettiğiniz çok teşekkür ederim. Bu kargoda da para talep etmeden işim görülsün diye yollayan @İdris abime çok teşekkür ederim, çok sağolsun. :):)
(3d hızlı cila) Bu arada kargoyu alırken kolonya mı diye soranlar vardı:kop:
Adam = @İdris :)

Hayırlı olsun ürün.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun valla bende birer tane fx2 ve fx5 alacaktım ama şuanda fx5 bitmiş gözüküyor sanırım birer tane veta alacağım. Hayallerimiz şekilli bişilerdi secho, zemzem ama nasip olmayacak sanırım. Bu tarz malzemelerin ekonomik ömrü iyi bakıldığında ne kadar gidiyor acaba @ege üstad bizi aydınlatırsa. Ben en uzun 1.5 yıl kullanabildim
İlposan öneririm. N11 üzerinden tjet aparatı ile gönderen satıcı var ekstra başka birşey almaya gerek kalmıyor

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese iyi forumlar dilerim. Bir adamlık hikayesi daha anlatıyım.:) @eryayli abi çok sağolsun geçen toplu alımda aldığı murat plastiklerden elinde artmış bana yolladı ne kadar teşekkür etsem azdır üstelik kargo parasını bile kendisi ödemiş çok sağolsun.:tesekkurr::)

Kral hareketlerde bugün :) :alkis::alkis::alkis:

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Herkese iyi forumlar dilerim. Bir adamlık hikayesi daha anlatıyım.:) @eryayli abi çok sağolsun geçen toplu alımda aldığı murat plastiklerden elinde artmış bana yolladı ne kadar teşekkür etsem azdır üstelik kargo parasını bile kendisi ödemiş çok sağolsun.:tesekkurr::)

@eryayli kardeşimi hiç görmedim tanımadım ama kendisi on numara insandır diyebilirim.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

İşi gücü rastgelsin:alkis:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Teşekkürler link ve tavsiye için.
Buna ve aqua diye başlayan sarı başlıklı olana bakıyordum 100₺ altında ama bugn koçtaşta aynısı varmış inceledim inanın sechonun muadili bile sayılmazdı o kadar kalitesizdi. Her yer plastik artığı doluydu yani fabrikadan çıkarken bir törpü yapılmaz mı?
Hasılı secho tekrar stoğa girmiş ben yine sechocuyum sanırım