Stokları Serelim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Motorplast şimdi elime ulaştı. Şişe ve fısfıs kalitesi olarak murat plastikten aldıklarımız kadar olmasa da fena değil. Ufak bir sızıntı olmuş, o da sanırsam kapaktan.

@_CaN_ ve @TemizlikMadeni emeğiniz için teşekkür ederim, güzel bir ortak alım oldu :)

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi günlerde kullanın. Benimki iş yerinde kaldı. İdari izin olunca başka bir arkadaş teslim almış. Gidip alamadım da malum sebeplerden ötürü. En çok da şişe ve başlığını merak ediyordum. Bakalım nasıl iş çıkaracak? Gecikme için de hem sizden hem de diğer arkadaşlardan özür dilerim. Bundan sonraki alımları bizzat ben kendim halledeceğim.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
İyi günlerde kullanın. Benimki iş yerinde kaldı. İdari izin olunca başka bir arkadaş teslim almış. Gidip alamadım da malum sebeplerden ötürü. En çok da şişe ve başlığını merak ediyordum. Bakalım nasıl iş çıkaracak? Gecikme için de hem sizden hem de diğer arkadaşlardan özür dilerim. Bundan sonraki alımları bizzat ben kendim halledeceğim.
Gerekli açıklamayı yapıp @TemizlikMadeni ilgilenecek dediniz elinizden geleni fazlasıyla yaptınız :) Emeğiniz yeterli :)
Sizden tamamen bağımsız bana göre eksik 2 nokta gördüm. İlki tabiki kargo hakkında yeterli bilginin aktarılmamış olması. İkincisi ise malum farklı miktarlarda ürünler alanlar oldu, + olarak şişeler alanlar oldu kampanyalı fiyattan :) ancak ürünler bu alınan ekstra şişelere konularak gönderilmiş(ürün kendi şişesiyle gelir, fazladan aldığım şişeyi de farklı amaçla kullanırım diyordum). Yani indirim bir nevi kimyasal ürün şişesi kadar oldu(çünkü zaten ürüne ödediğimiz miktar standarttı, içerisinde konulan kimyasala dayanıklı şişe fiyatı vs dahildi ki ekstra şişe almayanlara o şekilde gitti ürünler). Ufak bir durum belki ama şişeyi tekrar boşaltıp temizleyip ürünü başka bir boş şişeye aktarmam gerekecek :) belki de benim ekstra belirtmem gerekirdi fakat sonraki seferde böyle bir durumda muhakkak belirteceğim, sizlerin de aklınızda bulunsun :) kusur da olur hata da olur, önemli olan konuşarak, ifade ederek anlaşabilmek, teşekkürler tekrardan :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Gerekli açıklamayı yapıp @TemizlikMadeni ilgilenecek dediniz elinizden geleni fazlasıyla yaptınız :) Emeğiniz yeterli :)
Sizden tamamen bağımsız bana göre eksik 2 nokta gördüm. İlki tabiki kargo hakkında yeterli bilginin aktarılmamış olması. İkincisi ise malum farklı miktarlarda ürünler alanlar oldu, + olarak şişeler alanlar oldu kampanyalı fiyattan :) ancak ürünler bu alınan ekstra şişelere konularak gönderilmiş(ürün kendi şişesiyle gelir, fazladan aldığım şişeyi de farklı amaçla kullanırım diyordum). Yani indirim bir nevi kimyasal ürün şişesi kadar oldu(çünkü zaten ürüne ödediğimiz miktar standarttı, içerisinde konulan kimyasala dayanıklı şişe fiyatı vs dahildi ki ekstra şişe almayanlara o şekilde gitti ürünler). Ufak bir durum belki ama şişeyi tekrar boşaltıp temizleyip ürünü başka bir boş şişeye aktarmam gerekecek :) belki de benim ekstra belirtmem gerekirdi fakat sonraki seferde böyle bir durumda muhakkak belirteceğim, sizlerin de aklınızda bulunsun :) kusur da olur hata da olur, önemli olan konuşarak, ifade ederek anlaşabilmek, teşekkürler tekrardan :)
Aslında ürünün 5 litresi 207 lira olarak aldık. Yani ürünü böldüğünüzde bir de üstüne böldüğünüz şişenin ücreti binmesi lazım. Mesela 2,5-3,5 liralık bir şişe olarak düşünebilirsiniz. Benim ortak alımdaki düşünemediğim nokta bu oldu. Kimyasala dayanıklı şişe alan arkadaşlar için sorun yok ancak şişe almayanların herhangi bir bölünecek şişesi olmadığı için bu noktada temizlikmadeni ile aramızda bir şekilde hallettik diyeyim. Yani normalde bölünmüş ürünün litresi 41,40 lira + bölünmüş şişe ücreti ortalama 3 lira toplam 44,40 olması gerekirdi.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aslında ürünün 5 litresi 207 lira olarak aldık. Yani ürünü böldüğünüzde bir de üstüne böldüğünüz şişenin ücreti binmesi lazım. Mesela 2,5-3,5 liralık bir şişe olarak düşünebilirsiniz. Benim ortak alımdaki düşünemediğim nokta bu oldu. Kimyasala dayanıklı şişe alan arkadaşlar için sorun yok ancak şişe almayanların herhangi bir bölünecek şişesi olmadığı için bu noktada temizlikmadeni ile aramızda bir şekilde hallettik diyeyim. Yani normalde bölünmüş ürünün litresi 41,40 lira + bölünmüş şişe ücreti ortalama 3 lira toplam 44,40 olması gerekirdi.
Hmm anladım, hani o da ilgili konuda temizlikmadeni tarafından aktarılsaydı 2-3 TL her neyse ücreti eklerdik gerekirse :) hani malum kullanım miktarı az bir ürün ve çok seyrek kullanılan bir ürün :) genelde ne alınırsa alınsın zaten sağolsun kendileri ekstra fısfıs bile koyarak gönderiyorlardı hep. Bu sefer de öyle olur diye düşünerek söylemeyi atlamışım, bende de eksiklik-suç olabilir :) naçizane tavsiye, müşteri yorumu olarak belirtmek istedim :)

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Hocam bu sarp protectantlar silikon içerdiği söyleniyor var mı bununla ilgili kesin bir bilgi? Bir kez kullanmıştım sanki yumuşak plastiklere uyguladıktan sonra güneş ışığına maruz kaldığında torpidonun yapısını biraz geriyormuş gibi hissetmiştim ben de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orçun

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hocam bu sarp protectantlar silikon içerdiği söyleniyor var mı bununla ilgili kesin bir bilgi? Bir kez kullanmıştım sanki yumuşak plastiklere uyguladıktan sonra güneş ışığına maruz kaldığında torpidonun yapısını biraz geriyormuş gibi hissetmiştim ben de

torpido için yeterince zararlı ürün lastikte daha dayanıklı bir ürün torpido için farklı ürünler tercih edin bence sarp o iş için pek iyi değil bence

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli

Bu ürünü lastik parlatıcı olarak kullanıyoruz, iç tarafta fazlasıyla parlak oluyor. Lastik parlatıcı olarakta baya iyidir. Meguarsı filan geçer performansta.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
torpido için yeterince zararlı ürün lastikte daha dayanıklı bir ürün torpido için farklı ürünler tercih edin bence sarp o iş için pek iyi değil bence
Yok zaten bu ürünü kullanmıyorum, torpidoda af spritz kullanıyorum, bunu ilk kez aldığımda önceki aracımın torpidosuna uygulamıştım sonra bir daha kullanmadım hediye ettim keşke lastik parlatıcı olarak kullansaydım

Mydyingwish

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa

@Orçun arkadaşımızda bilgi vermiş
Forumda da ararsanız göreceksiniz bu ürünü lastik parlatıcı olarak kullanıyoruz

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Silikon yağı hammaddesi diye biliyorum. Zamanında 5-6₺ den 20-30₺ fırlamasının sebebide buydu diye açıklandı

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sarpı aman diyim torpidoda falan kullanmayın :) uygulama sonrası Bi hayli parlak ve yağlı finali var :) lastikte başarılı, fiyatına göre mükemmel hatta. Benim tek sevmediğim yanı artık beni bezdiren toz toprak çekmesi :) mıknatıs gibi çekiyordu. Ama toza toprağa çok denk gelmezse de endurance kadar dayanıyordu :D bizim araç toprak yola falan girip çıktığı için tövbe ettim diyebilirim, ama sürekli şehirde asfaltta araç kullananlar için şahane ürün ve çok ucuz.