Stokları Serelim

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Endotown,
güle güle kullanın. Ben bu makinaları pek anlamam bana uzak kendileri. Ama baya havalı güzel duruyor. Oturaklı . Karcher kalitesi tamam ama k7 diye daha bi kaliteli hissiyatı veriyor .

@fletner, Amerika’dan filmlerindeki gibi garajlardan olsa bizde de ne güzel olurdu . Zamanında icat falan da yapardık .

Stok olarak bende BİM’den. Hortum Sulama başlığı aldım. Tanesi 15 lira
Dandik 20 metrelik bi hortumum var. Aparatsız onu kullanıyordum. Yeşil olanı takınca Vaybe dedim. Ne güzel Birşey . Sanki basınçlı makina almışım gibi hissettim ))

Bende bu ürünü almayı düşünüyorum sizce daha pahalı olduğu için kalite farkı var mıdır ?
Neptun DY2323 5 Parça Sulama Seti

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Selam olsun şeyhlere .. :kop: Pardon yanlış konuymuş , önce raflarda sonra , sonra uygulamada aşama aşama gidiyoruz Can bey :utandim:

Teşekkürler Ömer hocam , Çinli seramikler iyidir tavsiye ederim :)
Türkiye'den bir satıcıdan aldım bakalım, daha pahalı ama bakalım orijinal çıkarsa göz ardı edeceğim şu ortamda :)

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Sercan20, ben ilk defa aldım böyle birşey. zaten hortum ile de 2-3 kere yıkamışımdır. 20 mt si 40 liraya aldım bizim burada büyük bi dükkandan. heryerde metresi en ucuz 3-4 lira idi. gerçi a101 daha ucuza sattı kaçırdım onu . tabi sert hortum bunlar. kaliteli değil.

o yüzden bim de bu seti 15 liraya görünce alayım dedim. bi yeşil bi truncu aldım. bi beklentim yoktu. çok dandik birşeye benzemiyor. alıp denenebilir.. bahaus taki kaliteli bişeye benziyor. eğer hortum yoksa. koçtaşta makaralı bi set var 90 lira. bakabilirsiniz.

daha bi kere kullandım o yüzden benden ziyade diğer arkadaşları dikkate alsan iyi olur. birde zaten bim'de bitmiştir yoktur. o yüzden 34 lira çok pahalı olmamış oluyor. çünkü sadece başlığı 15 liradan satıyorlar.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ben bu ürünü uzun süredir kullanıyorum, Bim'dekini görmedim kullanmadım kalitesini bilemiyorum ama bu fiyatına göre iyi bir başlık. Tavsiye ederim çok fiyat farkı yoksa.
25 metre hortum ile bu başlığı alıp, bahçede araba yıkamayı
@Sercan20, ben ilk defa aldım böyle birşey. zaten hortum ile de 2-3 kere yıkamışımdır. 20 mt si 40 liraya aldım bizim burada büyük bi dükkandan. heryerde metresi en ucuz 3-4 lira idi. gerçi a101 daha ucuza sattı kaçırdım onu . tabi sert hortum bunlar. kaliteli değil.

o yüzden bim de bu seti 15 liraya görünce alayım dedim. bi yeşil bi truncu aldım. bi beklentim yoktu. çok dandik birşeye benzemiyor. alıp denenebilir.. bahaus taki kaliteli bişeye benziyor. eğer hortum yoksa. koçtaşta makaralı bi set var 90 lira. bakabilirsiniz.

daha bi kere kullandım o yüzden benden ziyade diğer arkadaşları dikkate alsan iyi olur. birde zaten bim'de bitmiştir yoktur. o yüzden 34 lira çok pahalı olmamış oluyor. çünkü sadece başlığı 15 liradan satıyorlar.
Dediğiniz sete bakıcam olmadı, attığım lindeki başlık ile 25 metre hortum alırım. Sağolun.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.