Stokları Serelim

Kaptan_34

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
dünden sonra bugünde eklemeler yaptık Soldan sağa
3d orange 1lt, c2v3 500ml, 3 adet sarp, valet pro concentrated ph nötr 500ml, valet pro snow foam 1 litre, ufs eldiven
Stokları sermeyelim açılabilir mi @Pro al al nereye kadar

Eski Kaptan, Eski Detaycı

Moderatör tarafında düzenlendi:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
3d orange 1lt, c2v3 500ml, 3 adet sarp, valet pro concentrated ph nötr 500ml, valet pro snow foam 1 litre, ufs eldiven

Kesene bereket abi, ansf'yi nerden aldın ? 2 gün önce hiç bir sitede bulamadım da.:D

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Yeni gelecek polisaj makinesi için taban 5 inch
Ufs hybrid keçe
Ege bant mavi
3d eraser
Polytop cam temizleyici
2 adet sihirli sünger
(hanıma şirin gözükmek için)

Polytop un cam temizleyicisini şişesi için alacağım muhtemelen. Güzel ürünler. Güle güle kullanın.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun

Merhaba ağabeu öncelikle hayirlı olsun güle güle kullan bu c2v3 tam olarak nedir ağabeyim ne icin kullanilir

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Açarız kaptanım, alamayacaklarımızı da oraya ekleriz :komik::komik:

Kaptan_34

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kesene bereket abi, ansf'yi nerden aldın ? 2 gün önce hiç bir sitede bulamadım da.:D
İnternetten almadım @Sercan20
Bir arkadaşımdan satın aldım

Açarız kaptanım, alamayacaklarımızı da oraya ekleriz :komik::komik:
Teşekkür ederim,Allah razı olsun

Merhaba ağabeu öncelikle hayirlı olsun güle güle kullan bu c2v3 tam olarak nedir ağabeyim ne icin kullanilir
Teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Ben kapı içlerini kurulurken quick detailer gibi camlara, jantlara 1e1 sulandırıp hızlı cila gibi kullanıyorum. Koruma için tavsiye etmiyorum. Ben kullanım kolay diye alıyorum. Fiyat performans bir ürün değil

Polytop un cam temizleyicisini şişesi için alacağım muhtemelen. Güzel ürünler. Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim. Çok kompakt bir şişe her yere sığıyor kullanımı keyifli

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Kapı içi yalıtım mı geliyor yoksa :)
Yok abi, arka davlumbaz icinde tespit edemedigimiz bir noktadan toz giriyor aracin bagajina. Tum tahliye tapalarini kontrol ettik ama hepsi saglam gorunuyordu. Biz de camurluk icini bununla yalitip davlumbazi oyle kapatma yönünde izlemeye karar verdik
Amaaaa, kapi ici yalitim projemiz de var Daha kaliteli ve dogrudan arac ses yalitimi icin uretilen urunler ile bu projenin planlama ve fizibilitesini yurutuyoruz şimdilik

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Hepsiburada'dan 64tl'ye kil hamuru aldim. Kargo parasi vermemek icin bir de amber renkli park ampulu aldim. Yanina guzel bir bardak altligi koymuslar :)

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yukarıdaki mesajımda aldığım kili buradaki arkadaşların sahte olabileceği uyarısıyla iade etmiştim. Yamaçlar Detailing'den aldığım kil bugün geldi ve kıyaslama fırsatı bulmuş oldum.

Önceki ürün koyu mavi renkliydi ve daha sertti. Yeni gelen turkuaz renkli ve öncekine nazaran daha yumuşak ve dolgun.
Sahte ürünü hepsiburada, n11, gittigidiyor sitelerinde COMTECH diye geçen mağazadan almıştım.

Uyarınız için teşekkürler @Yasin.Dogan @PassionateDetailing @omrslhmms :)

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yukarıdaki mesajımda aldığım kili buradaki arkadaşların sahte olabileceği uyarısıyla iade etmiştim. Yamaçlar Detailing'den aldığım kil bugün geldi ve kıyaslama fırsatı bulmuş oldum.

Önceki ürün koyu mavi renkliydi ve daha sertti. Yeni gelen turkuaz renkli ve öncekine nazaran daha yumuşak ve dolgun.
Sahte ürünü hepsiburada, n11, gittigidiyor sitelerinde COMTECH diye geçen mağazadan almıştım.

Uyarınız için teşekkürler @Yasin.Dogan @PassionateDetailing @omrslhmms :)

Hocam Hayırlı olsun. Bir konuda kendimi daha net ifade etme isteği hissettim. Ben ürünün piyasada sahtelerinin olduğuna dikkat çekmek istedim. Aldığınız ürün sahtedir demedim. Belki eski seri olduğu için fiyat farklıdır. En net sonucu orjinal olduğunu bildiğimiz seri ile yan yana koyarak alabiliriz. Bulabilirsem konu linkini paylaşırım.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Hocam Hayırlı olsun. Bir konuda kendimi daha net ifade etme isteği hissettim. Ben ürünün piyasada sahtelerinin olduğuna dikkat çekmek istedim. Aldığınız ürün sahtedir demedim. Belki eski seri olduğu için fiyat farklıdır. En net sonucu orjinal olduğunu bildiğimiz seri ile yan yana koyarak alabiliriz. Bulabilirsem konu linkini paylaşırım.
Teşekkür ederim, Ürünün bir de eski serisi olduğunu bilmiyordum. Aralarında hissiyat olarak da fark var. Neyse, sonuç olarak kafam şuan çok rahat. Diğer türlü hep içimde şüphe kalacaktı :)