Stokları Serelim

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #9,621
Yedek foam lance siparisim bugün elime ulaştı. :)

hayırlı olsun bende ucuz olması sebebi ile alasım geldi.en yakın zamanda tecrübenizi bekliyorum.traş köpüğü kıvamı yakalayabilicekmisiniz. ona göre bende alırım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
hayırlı olsun bende ucuz olması sebebi ile alasım geldi.en yakın zamanda tecrübenizi bekliyorum.traş köpüğü kıvamı yakalayabilicekmisiniz. ona göre bende alırım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende bir arkadaştan görüp aldım. kıvamlı atıyordu gayet. deneyince paylaşırım.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sams yün eldiven kaliteli duruyor diğer markasız olan da gayet yumuşak ama ömrü daha az olur gibime geldi Tac system shine wax ve moon light izlediğim yabancı videolarda da oldukça başarılı görünüyordu deneyeceğiz bahara inş:)

Bunlar da work stuff wax bezleri sarı olan 500 gsm gentelman olan, siyah olan gemtelman+ şeklinde geçiyor 600 gsm ilk izlenim yumuşak ve sık tüylüler gibi görünüyor ama başka bezlerle kıyaslamayacağım

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Rupes LHR15 Mark III

muhtelif pad ler.

Tac system 2-3

3D ACA 500-520 loading...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oooo alet nalet diyebilir miyiz Celal hocam? :D

hayırlı uğurlu olsun güzel işler çıkarmanı bekliyorum senden YouTube bildirimlerini açtık haberin olsun :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Oooo alet nalet diyebilir miyiz Celal hocam? :D

hayırlı uğurlu olsun güzel işler çıkarmanı bekliyorum senden YouTube bildirimlerini açtık haberin olsun :)
Alet nalet kesinlikle :) @FloweyTurkiye pazaetesi verdiğim siparişi işleme alıp da göndereydi cumartesi ilk icraat videomuzu çekecektik ama kalacak gibi :)

Hare olacak diye korkuyorduk, şimdi hareler korksun :cool::taraa: