Stokları Serelim

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Onur Hocam hayırlı olsun. VP fırçalar şu anda f/p ürünü bence. Aliexpress de satılan fırça takımlarının ben VP kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum.
Aynen kalite farkı büyük, expresten aldığım fırçalar hep sizlere ömür. Vp lar daha canavar gibi.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Benim valet pro lar hala taş gibi. Jantlarda falan kullanıyorum kimyasal üstüne kimyasal. Ölüm gelmedi.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Hayırlı olsun. Bende de buna benzer metal parçalı bir set var. Metal kısmına flaster bant sardım çizme derdi ortadan kalktı. Başka bir çözümünüz yoksa tavsiye ederim.
Köşeleri yuvarlatılmış demirlerin kesici yada çizici gibi durmuyor, kendinden eriyen kauçuk bantlar var onlardan sararım olmadı

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hayırlı olsun abi ekip güzel lastik fırçası hariç bende de var :komik::komik:
teşekkürler can . @can26 kaliteli ürün çevresinde bulunan koruyucu bariyer lastikler çok iyi iş çıkartıyor. ''yorulmuşsun bi hırsla fırçalıyorsun güç dengesini ayarlayamayıp ani bir vuruş'' yaşandıgında çok güzel sönümseme sagladı. ;) good job mom dedirtti .:komik:

tutma kısımlarını söylemiyorum bile gerçek kavçuk mübarek. hele o kılların uç kısımlarında yapılmış püskülleştirme kıvamı off off kılı kırk yarmışlar resmen:komik: hiç çizmiyor.;)

ben aldım diye demiyorum bunları:komik::komik::komik:

ama lastik fırçası çok sermiş .:mad: eh işte dedim ona. :of: pek bir kaybın yok yani olsada olur olmasada..;)

bu kısa ilk izlenimlerim. ilerde kimyasal ve uzun kullanım testleri gelir.:öp::komik::komik::komik:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
teşekkürler can . @can26 kaliteli ürün çevresinde bulunan koruyucu bariyer lastikler çok iyi iş çıkartıyor. ''yorulmuşsun bi hırsla fırçalıyorsun güç dengesini ayarlayamayıp ani bir vuruş'' yaşandıgında çok güzel sönümseme sagladı. ;) good job mom dedirtti .:komik:

tutma kısımlarını söylemiyorum bile gerçek kavçuk mübarek. hele o kılların uç kısımlarında yapılmış püskülleştirme kıvamı off off kılı kırk yarmışlar resmen:komik: hiç çizmiyor.;)

ama lastik fırçası çok sermiş .:mad: eh işte dedim ona. :of: pek bir kaybın yok yani olsada olur olmasada..;)

bu kısa ilk izlenimlerim. ilerde kimyasal ve uzun kullanım testleri gelir.:öp::komik::komik::komik:

Good job mom :komik::komik: kimyasalda da iyiler abi bence henüz bir sıkıntı görmedim ben uzun zamandır kullanıyorum çeşitli türde hatta bazen “zıkkım” bazında (iron,degraser vs) ürünlerle de kullandım f/p olarak kabul edilebilir piyasada :utandim:

exorcist26

Çaylak Detaycı
Üye

Davlumbaz fırçası ile jant araları için kullanılan fırçalardan ben de almıştım elime ilk aldığımda çok sert gelmişti daha önce diğer markaların fırçalarını kullanmadığım için mi böyle geldi yoksa gerçekten sert mi kararsız kaldım. Jantları çizer diye korkuyordum sizin mesaj biraz rahatlattı teşekkürler hocam ☺️

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Good job mom :komik::komik: kimyasalda da iyiler abi bence henüz bir sıkıntı görmedim ben uzun zamandır kullanıyorum çeşitli türde hatta bazen “zıkkım” bazında (iron,degraser vs) ürünlerle de kullandım f/p olarak kabul edilebilir piyasada :utandim:
ya bakma sen aslında bende yıllardır kullanıyorumda bi set eskittim işte şimdi yeni alınca bi tanıtım geçeyim dedim. olurda birileri almak ister merak eder bilgilendirme olsun. :);)

Davlumbaz fırçası ile jant araları için kullanılan fırçalardan ben de almıştım elime ilk aldığımda çok sert gelmişti daha önce diğer markaların fırçalarını kullanmadığım için mi böyle geldi yoksa gerçekten sert mi kararsız kaldım. Jantları çizer diye korkuyordum sizin mesaj biraz rahatlattı teşekkürler hocam ☺️

rica ederim. whell brush koçtaş diall jant fırçasıyla aynı kıları .bunun bir hem artı hem eksi yönü var. aynı telli kısımdan iki tane kullanmışlar gri ve siyah artı şeklinde (+) diall ise (-) şeklinde tek telli . bu kullanımda örnek jant -kaliper arasına girmiyor. tekli diall çok rahat giriyor.
gri kıllar sözümona daha sert ama ben bir fark göremedim.
yine bu çift + şekil yatay baskılarda iç burgu telinin janta degme olasılıgını çok ileri safhada engelliyor. ve daha fazla yüzeye temas etmesi temizlik süresini kısaltıyor.

diall fırçasıyla aynı telleri kullanmış diyorum ama bu görsel ve tensel ( fiiziksel ) izlenim. lakin bu ürünün telleriyle arasında çok büyük bir kalite farkı var. tahminimce plastiginin petrol oranları farklı. zaten avuç içinizde sıktıgınızda batmıyorsa janta hiçbiryey yapmaz. ;)

diall sap baglantı yerinden çok çabuk kopabiliyor. fazla esnek bir tel kullanılmamış. bu bir tık daha kalın ve metal alışımı daha farklı.

(uzun) Fender Well Brush ve (kısa ) Wheel Brush kılları özel bir şekilde uç kısımları çokgen parçalanmış .bu yapı çizmemede çok etkili . bir çok firma bunu kullanıyor zaten. ama bunlarda ek kılların bulundugu yatay zemin çeveresindeki siyah lastik bölümü can kurtarıcı gibi.
çok kez davlumbaz temizliginde tekerlek oyugunun bitim yerlerine çarpması güven verdi bana. sap kısmının ince olması yine oyuk bitim yerlerine teması azaltıyor. biraz dikkatli kullanım sorunsuz temizlemeye sizi götürüyor.

ama Tire Brush gerçekten çok sert. :kizgin:

kısaca sizde güzel günlerde kullanın.:) içiniz rahat olsun. güvenle kullanabilirsiniz.;)

Son düzenleme: