Stokları Serelim

SrvtDlr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mugla
@cabay wd40 burçlar için uygun değildir., aslına bakarsanız tamirciler onüne gelen her yere sıkıyorlar yüzyılın icadı gibi., w40 içeriğinde çözücü özelliği barındırıyor.,

Aynı şekilde silikon spreyde de yaşanıyor sunroof/cam tavan, kapılarda silikon sprey kullanıyorlar ama bu bölgeler için yapılacak ciddi yanlış uygulamalar.,

Servisin burçları yağlamada kullandığı ürün Tunap 121 Professional kullanıyor aklınızda olsun.,

Tunap 121 Professional
Tunap 921 Premium
Çok guzel bir bilgi tesekkürler

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Eboyam danmı aldınız?
Bazı olumsuz yorumlar vardı,eski tarihli vs diye.Size gelenlerin durumu nasıl?
Evet. Tarihe dikkat etmedim. Sprey başlık kısımlarında iğne başı gibi pas başlangıcı var fakat ürünle ilgili olmadığından önemsemedim.

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Hayırlı olsun hocam, Amg jant kolu arasına ve disk itibarinden derine giremeyecek fırçanız haberiniz olsun. Bizim jantlar için çok kullanışsız bu fırçalar.
:)Hocam mesajinizi okuyunca yuzumde bir gulumseme olustu.Dun aracimi yikadim ve aynen dediginiz gibi oldu.Tchibo jant almistim ondan memnun kalamadim bu sorundan dolayi arkadasima verdim bunu aldim ancak dediginiz gibi jant kollari arasina sigmadi ve diskten itibaren iceriye girmedi maalesef.

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Hayırlısı olsun,fırça hariç diğer 2 üründen bende memnunum.Jant fırçasını deneyimleyince paylaşırsanız sevinimirim.Dar aralıklara sahip jant kollarım.Duruma göre düşünebilirim.
Link paylaşma şansınız varmı?
Parlatanadamlar dan mı aldınız acaba?
Hocam jant kollari darsa maalesef iclerine girme ihtimali yok firca cok guzel ve kaliteli ancak dar alanlar icin cok uygun degil gibi.