Stokları Serelim

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bu ne kadar da hayat kurtarıcı bir bilgi oldu benim için keşke atmasaydım ya daha önce sanki kuruduysa işi bitmiştir gibi bişi okudum gibi hatırladım o yüzden attım. Ama çok sağolun hocam artık atmam asla :)
Premium üreticilerin Carnauba, Montan yağı, Hindistancevizi yağı, muz yağı vs.. içinde sentetik içerik olmayan wax 'ları 8-10 yıl bozulmadan durabiliyorken., sentetik içerikli wax'lar veya hibrid wax'lar zaten çok daha uzun süre dayanımı var..

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun
Bugün boşken ve çok araç ile uğraşamıyorken şu malzemeleri bir ayırayım dedim. Köşe bucaktan çıktıkça çıktı sanki 1-2 yılda baya birşey toplamışım ama üzüldüğüm şeyler de oldu soft99 bölünmüş waxlarım ve kalan katı waxlarım hep kurumuş :( bunlarda benim 2 yıldır topladıklarım kendimce amatör işi bayağı belki ama herşeyim de var sanki :)

Arkadaki pril gözden kaçmadı:sırıtan1:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
150 euro hollandaki arkadaşım aldı.Gelirken getiricek tabi 150 euroya birde Samsunda güzel şekilde ağırlamayıda eklersek 200-250 euro bulucak gibi :)
Moruk ben getireyim beni ağırla sen. :D
1.5 porsiyon kolot peynirli kavurmalı Samsun pidesiyle kandıracaksan en baştan söyle :D

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Premium üreticilerin Carnauba, Montan yağı, Hindistancevizi yağı, muz yağı vs.. içinde sentetik içerik olmayan wax 'ları 8-10 yıl bozulmadan durabiliyorken., sentetik içerikli wax'lar veya hibrid wax'lar zaten çok daha uzun süre dayanımı var..
Hocam bir çok kişi bilmiyor veya önemsemiyor ama mesela Tonyin Ceramic wax kapağı açıldıktan sonra ömrü en fazla 2 sene. Dikkat edilmesi gerek.

toprakyalin

Acemi Detaycı
Üye

Pompamız geldi alta foama sibopta ta taktık,en kısa zamanda deneyeceğim.tac system moonlight sürerken daha az sarfiyat ve daha düzgün iş çıkarmak için süet bez ve seramik takozuda stoklara eklendi
Merhaba, bende tac system moonlight kullanıyorum. Bir kaç damla yuvarlak mikrofiber el pedine damlatıyorum. Fakat sarfiyat olarak süet bez ve takoz işe yarayacaksa bende almak istiyorum. Nereden aldınız?

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Merhaba, bende tac system moonlight kullanıyorum. Bir kaç damla yuvarlak mikrofiber el pedine damlatıyorum. Fakat sarfiyat olarak süet bez ve takoz işe yarayacaksa bende almak istiyorum. Nereden aldınız?
Parlatan adamlardan aldım,sarfiyat olarak işe yarar.bende sizin gibi yapıyordum,sonra berkay uyardı beni bu yönteme geçtim.sizde öyle yapın bence

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Pazar günü kargoda geliyormuş ilk FLOWEY ürünlerim insallah memnun kalırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. :)

İ2 hafife alınabilecek bir ürün değil, 1:3-1:6 oranlarında pedallar bile temizleniyor. İç kısım için 1:20 civarı oranlar daha uygun geliyor, tabi sizde küçük bir yerde test yaparak gözlemleyebilirsiniz. :) İ2'nin köpürmeyen bir formülü var, yüzeyde kuruma yaparsa tekrardan İ2 sıkarak geçirebilirsiniz.

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. :)

İ2 hafife alınabilecek bir ürün değil, 1:3-1:6 oranlarında pedallar bile temizleniyor. İç kısım için 1:20 civarı oranlar daha uygun geliyor, tabi sizde küçük bir yerde test yaparak gözlemleyebilirsiniz. :) İ2'nin köpürmeyen bir formülü var, yüzeyde kuruma yaparsa tekrardan İ2 sıkarak geçirebilirsiniz.
Sanırım 1:10 yaptım heryerde kullandım kokusu ve matlığı çok iyi ürünün köpürmüyor cidden köpük yapıcı şise bile köpürtemedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul