Stokları Serelim

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aliexpress'den aldığım Lucullan marka bez ve eldiven geldi.
US $4.99 |Lucullan maksimum emici eldiven yüksek yoğunluklu mikrofiber Premium araba yıkama eldiveni SCRATCH ücretsiz mükemmel günlük detaylandırma|Süngerler, Bezler ve Fırçalar| - AliExpress
US $2.5 |Ultra Thick 450GSM Edgeless mikrofiber bez 16

Work Stuff ile aralarında uçurum bir fark göremedim. Çinli eldivenin tüyleri biraz daha uzun. Work Stuff eldivenin tüyleri daha sık, içinde sünger var. ve daha ağır. Net fark kullanınca belli olacak.

Bezler yumuşacık, çok beğendim. İç mekanın tozunu alırken ve hızlı cila uygularken kullanacağım.

Benzinliğe büyük şişeleri taşımak zulüm oluyor. Carpro Perl, Amway cam temizleyici ve ipayı 100 ml'lik şişelere doldurdum.

Apartmana hırsız girdiği için çeyizin bir kısmını odama aldım.

Bugun Lucullan Marka eldivenlerde geldi

16.90 tl Gumruk vergisi vardir.

@Emre Mert gule gule kullan :)
Hocam eldiven hakkında takipteyim özellikle çok merak ediyorum alsammi almasammi bilemiyorum kaportada kullanmak için uygunmudur cizermi düşünceleri beni alıp götürüyor deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim veya benimle paylaşırsanız:)

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam eldiven hakkında takipteyim özellikle çok merak ediyorum alsammi almasammi bilemiyorum kaportada kullanmak için uygunmudur cizermi düşünceleri beni alıp götürüyor deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim veya benimle paylaşırsanız:)
Meguiars Wash mitt'e göre tüyleri uzun ve yumuşak geldi bana. Bence kullanılabilir. Aracımız çiziksiz olmadığı için çizip çizmeyeceği konusunda net yorum yapamam.

overlockcu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar bu güne kadar kullandığım Koch Chemie nin hiç bir ürünü hayal kırıklığı yaratmadı. Sadece bu karede bulunan GSF biraz beklentimin altında kaldı küçük bi kare bırakalım. Keyifli detaylar olsun

Bende bu ürünlerin üçünden " GSF , GS , PW " sipariş verdim :) Bunların yanına birde Kwazar pompa aldım...

bu arada Protector Wax'ı pompada köpüklü olarak kullanabilir miyim ? yani sprey olarak yapılan uygulamadan etkisi az olur mu ? 1 litreye 30 ml ekleyerek uygulayacağım köpüklü olarak, aracı yıkadıktan sonra ıslak haldeyken.

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Yanlış sipariş ettiğim ve @CNR Detailing e nasip olan foam Lance den sonra yenisini sipariş geçtim. Çok geçmeden doğrusu geldi. Eskisine bakım yapmıştım, şişesi parçalanmıştı. 1 yedek şişe de ona aldım.

Satıcıya kargo yüksek fiyatta düzenleme yaparmısın demiştim, 342 lik 2 ürün ve kargo tutarını 300 e düzleyerek baya şaşırttı beni.

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Hayırlı olsun, şarjlıyı en çok nerede kullanıyorsunuz, koltuk yıkamada matkap iş görmüyor mu?
Koltukta iş görüyor hatta evdeki koltukta bile kullanıyorum ben birde jant polisaj kapı kolu arası polisaj krom çıtalar 3inç lik tabla var her yeri yapabiliyorum

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Bende bu ürünlerin üçünden " GSF , GS , PW " sipariş verdim :) Bunların yanına birde Kwazar pompa aldım...

bu arada Protector Wax'ı pompada köpüklü olarak kullanabilir miyim ? yani sprey olarak yapılan uygulamadan etkisi az olur mu ? 1 litreye 30 ml ekleyerek uygulayacağım köpüklü olarak, aracı yıkadıktan sonra ıslak haldeyken.
Ben 15 ml pw geri kalanı su olarak 500 ml sprey olarak kullanıyorum güzel sonuç alıyorum.

foam lance ile de uygulanabiliyor kwazar ile neden olmasın. Pompa ile daha eşit yayılacağı için daha iyi sonuç bile alabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

overlockcu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben 15 ml pw geri kalanı su olarak 500 ml sprey olarak kullanıyorum güzel sonuç alıyorum.

foam lance ile de uygulanabiliyor kwazar ile neden olmasın. Pompa ile daha eşit yayılacağı için daha iyi sonuç bile alabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cevabınız için teşekkür ederim hocam, bende böyle yapayım diyorum, kwazar'ın içine 500 ml su koyup 20ml PW katıp köpürterek uygulayacağım. Hem gözle daha rahat nüfuz ettiğini göreceğim hemde daha hızlı bir cilalama olur. uygulamayı yaptıktan sonra kaç dakika beklemek yeterlidir tam anlamıyla ?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aliexpress'den aldığım Lucullan marka bez ve eldiven geldi.
US $4.99 |Lucullan maksimum emici eldiven yüksek yoğunluklu mikrofiber Premium araba yıkama eldiveni SCRATCH ücretsiz mükemmel günlük detaylandırma|Süngerler, Bezler ve Fırçalar| - AliExpress
US $2.5 |Ultra Thick 450GSM Edgeless mikrofiber bez 16

Work Stuff ile aralarında uçurum bir fark göremedim. Çinli eldivenin tüyleri biraz daha uzun. Work Stuff eldivenin tüyleri daha sık, içinde sünger var. ve daha ağır. Net fark kullanınca belli olacak.

Bezler yumuşacık, çok beğendim. İç mekanın tozunu alırken ve hızlı cila uygularken kullanacağım.

Benzinliğe büyük şişeleri taşımak zulüm oluyor. Carpro Perl, Amway cam temizleyici ve ipayı 100 ml'lik şişelere doldurdum.

Apartmana hırsız girdiği için çeyizin bir kısmını odama aldım.

Bugun Lucullan Marka eldivenlerde geldi

16.90 tl Gumruk vergisi vardir.

@Emre Mert gule gule kullan :)
@Detail 35 ve @Tonyukuk07 abilerime teşekkürler, wax bezi çok kaliteli geldi parasını hak ediyor.

Yanlış sipariş ettiğim ve @CNR Detailing e nasip olan foam Lance den sonra yenisini sipariş geçtim. Çok geçmeden doğrusu geldi. Eskisine bakım yapmıştım, şişesi parçalanmıştı. 1 yedek şişe de ona aldım.

Satıcıya kargo yüksek fiyatta düzenleme yaparmısın demiştim, 342 lik 2 ürün ve kargo tutarını 300 e düzleyerek baya şaşırttı beni.

Greenstar ve Motorplast'lar için @MoonDance Emre Hocam'a teşekkürler.

Not: Paketleri açmak her geçen gün zorlaşıyor :)
Hayırlı olsun herkese. Şahaneler :alevv: