Stokları Serelim

tolu_en

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #10,961

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ali'den
500 GSM 40*40 microfiber bezler geldi.
Böylelikle 45 adet microfiber bezimiz oldu.

gif oluştur

TRY 21.92 6%OFF | Lucullan marka süper zafer Edgeless peluş mikrofiber havlu 40x40cm 500GSM bezleri parlatma parlatıcı kaplama araba yıkama
US $2.84 5% OFF|Lucullan Brand Super Glory Edgeless Plush Microfiber Towel 40x40cm 500GSM Cloths For Polishing Buffing Finishes Car Wash|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress
İyi günlerde kullanın, bezin her iki tarafında ki tüyler aynı uzunlukta mı, yoksa bir taraf uzun, bir tarafta kısa mı?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ali'den
500 GSM 40*40 microfiber bezler geldi.
Böylelikle 45 adet microfiber bezimiz oldu.

gif oluştur

TRY 21.92 6%OFF | Lucullan marka süper zafer Edgeless peluş mikrofiber havlu 40x40cm 500GSM bezleri parlatma parlatıcı kaplama araba yıkama
US $2.84 5% OFF|Lucullan Brand Super Glory Edgeless Plush Microfiber Towel 40x40cm 500GSM Cloths For Polishing Buffing Finishes Car Wash|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress
Hayırlı olsun güzel görünüyorlar güle güle kullanın.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
sipariş 12 günde geldi, herkeste var diye bende aldım açıkcası :) gri olan yüz mü kil işlemi yapıyor acaba? Bir de şampuanlı suya daldırıp siliyor muyuz yüzeyi?

TRY 57.03 | Araba yıkama sihirli kil Bar Mitt araba kil kumaş oto bakım temizlik havlusu mikrofiber sünger ped kil bez detaylandırma Brilliatech
US $7.3 |Car Wash Magic Clay Bar Mitt Car Clay Cloth Auto Care Cleaning Towel Microfiber Sponge Pad Clay Cloth Detailing Brilliatech|clay pigeon|glove furclay frog - AliExpress

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
sipariş 12 günde geldi, herkeste var diye bende aldım açıkcası :) gri olan yüz mü kil işlemi yapıyor acaba? Bir de şampuanlı suya daldırıp siliyor muyuz yüzeyi?

TRY 57.03 | Araba yıkama sihirli kil Bar Mitt araba kil kumaş oto bakım temizlik havlusu mikrofiber sünger ped kil bez detaylandırma Brilliatech
US $7.3 |Car Wash Magic Clay Bar Mitt Car Clay Cloth Auto Care Cleaning Towel Microfiber Sponge Pad Clay Cloth Detailing Brilliatech|clay pigeon|glove furclay frog - AliExpress
Güzel bir tercih. Evet gri olan tarafı kil kaydırıcı, şampuanla uygula gitsin. Panel değişimlerinde temiz suya daldırmayı unutma;)

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Hayırlı olsun, Ech2o yu ne için kullanıcaksınız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler,koch chemie pw yerine ve Sonax BSD yerine aldım safsuyla sulandıracağım önemli detay bu

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

Hayırlısı olsun, vergi vs çıktı mı ?

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Teşekkürler,koch chemie pw yerine ve Sonax BSD yerine aldım safsuyla sulandıracağım önemli detay bu

Pw gibi araç ıslakken sık durula şeklinde mi kullanılıyor? Parlaklığı ve dayanıklılığı iyi midir acaba pw’den?

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Pw gibi araç ıslakken sık durula şeklinde mi kullanılıyor? Parlaklığı ve dayanıklılığı iyi midir acaba pw’den?

Bu ürünün çok kullanım şekli var sulandırma oranına göre yoğun bir ürün parlaklığı oldukça iyi pw çok güzel ürün ama çok toz çekiyor arabayı yıkıyorum uyguluyorum sabahına toz içinde kalıyor kapalı yerde olmasına rağmen