Stokları Serelim

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
aliexpressten aldığım bearforce foam lance 15 günde aras kargo ile geldi ücret ödemedim muhtemelen sipariş sırasında vergi ve sunum ücretini beraber aldılar.ayrıca @MikroMarket ten kazandığım spark bezlerde stoklarımızda.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

tolu_en

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Biri beni microfiber 500Gsm bez almaktan durdursun,
Koyacak yerim yok, hanımla papaz oluyorum,
Ptt kargo gelince kesin sana gelmiştir bu diyo,
Almaktanda kendimi durduramiyorum,
Bezlerim arasında siyah ve koyu ve gri renkli bezlerin eksik olduğunu fark edince hemen satın aldım,
Geldiler,
4 adet 500gsm 40*40 siyah renk,
4 adet 500gsm 40*40 koyu gri renk,
5 adet microfiber aplikatör karışık renk

TRY 23.31 | Lucullan marka süper zafer Edgeless peluş mikrofiber havlu 40x40cm 500GSM bezleri parlatma parlatıcı kaplama araba yıkama
2.99US $ |Lucullan Brand Super Glory Edgeless Plush Microfiber Towel 40x40cm 500GSM Cloths For Polishing Buffing Finishes Car Wash|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress.

TRY 38.91 | 5 adet araba bakım Premium mikrofiber aplikatörler süngerleri, bezler, mikrofiber el balmumu parlatma detaylandırma Pad
4.99US $ |5 PCS Car Care Premium Microfiber Applicators Sponges,Cloths,Microfibre Hand Wax Polishing Detailing Pad|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bezlerim arasında siyah ve koyu ve gri renkli bezlerin eksik olduğunu fark edince hemen satın aldım,
Geldiler,

TRY 23.31 | Lucullan marka süper zafer Edgeless peluş mikrofiber havlu 40x40cm 500GSM bezleri parlatma parlatıcı kaplama araba yıkama
2.99US $ |Lucullan Brand Super Glory Edgeless Plush Microfiber Towel 40x40cm 500GSM Cloths For Polishing Buffing Finishes Car Wash|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress.

TRY 38.91 | 5 adet araba bakım Premium mikrofiber aplikatörler süngerleri, bezler, mikrofiber el balmumu parlatma detaylandırma Pad
4.99US $ |5 PCS Car Care Premium Microfiber Applicators Sponges,Cloths,Microfibre Hand Wax Polishing Detailing Pad|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress
Evli olanların hemen hemen hepsi eşleriyle papaz vaziyette. Benimde bir tarafım yemin tutmuyor. Almayacağım dedikçe gidip alıyorum. Benim gece hayatım yok, sigaram, alkolüm yok. En kötü alışkanlığım ürün almak. Ama birkaç aydır hakikaten bir şey almadım.
Netice, güle güle kullan, güle güle eskitirsin :)
Sen paylaştıkça kendime almış gibi de mutlu oluyorum. Yanlız, aliexpress'in sana bir plaket vermesi lazım. Has müşterisi oldun :D :D

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Geldiler,

Güle güle kullanın hocam bende aldım fakat bana tam 500 gsm gibi gelmediler birde yıkandıktan sonra ne durumdalar deneyimleyebildinizmi

tolu_en

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@değişik
Güle güle kullanın hocam bende aldım fakat bana tam 500 gsm gibi gelmediler birde yıkandıktan sonra ne durumdalar deneyimleyebildinizmi
Ben kullandığım tüm bezleri Alideki"Lucullan" denen yerden aldım.

Yıkama sonrası resim paylaşmıştım daha önceki mesajlarimda tekrar ekleyeyim,

Özellikle tüy boyutları hepsinde aynı,

Elimde 380gsm bezimde var, lucullandan aldığım,

500gsm olarak satın aldığım bezi karsilastirdigimda bariz fark var,

Aklındaki soruyu bende kendime zamanında sormuştum,

500 diye 380gsm'mi satiyorlar bize diye.

Öyle yapmadıklarını elimdeki 380gsm ile karsilastirdigimda anladım
Aracım için kullandığım microfiber bezleri yıkadım.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yine yeni yeniden bir tosun stoklara eklendi. Boyası zımpara gibi resimlerdende anlaşılıyordur sanırım :confused: Uygulaması en kısa sürede gelecek :)

Maşallah, güle güle kullanasın. Kazasız, belasız sürüşler dilerim :) (siyah renge tövbeliyim :) )

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim :) Siyahı sadece uygulama yapıldığı ilk birkaç saat sevebiliyorum sonrasında tüylerim diken diken oluyor :sırıtan1:
Pederde yaklaşık 13 yıl önce Hyundai Grandeur XG30 vardı. Güzel otomobildi ama rengi siyahtı. Boyası da yumuşak tabir edilenler sınıfındaydı. Birkaç kere o yıllarda kolay uygulanan SRP ve türevi ürünleri uygulamıştım. En sonunda pes etmiştim. Çünkü temiz kalması 30dk sürüyordu. Çiziksiz kalması imkansız gibiydi.
Sonra sanki beni yıldırmak istercesine gitti E60 kasa 5 serisi aldı. Tahmin et ne renk :D :D Ona da SRP hatta Chemical Guys serisini uygulamıştım. En çok da cherry wet wax ve collinite 845'i sevmiştim. Siyah renk göz alıcı parlak hale geliyordu ama yine birkaç saat sonra her yeri toz oluyordu. Bir ara Turtle wax'ın siyah renk için ürettiği seti alıp kullanmıştım. O inanılmaz yoruyordu. Karşısına geçip ulan ne parladı be diyorsun ertesi gün yağmur bulutları tepeme çöküyordu.
E60'ı satıp başka otomobil alma aşamasında lütfen siyah renk alma demiştim. Neyseki bir daha siyah renkli otomobil almadı, acıdı bana :D :D