Stokları Serelim

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #11,301
6-7 aydır kullanıyorum hiç sorun olmadı, süpürmekten başka ihtiyacıda olmadı. Ek olarak bagajdaki serbest nesnelerde yüzeyde gezinip ses çıkarmıyor. Son derece memnun kaldığım bir ürün hem kalıp hem kalite olarak. Güle güle kullanın :)
Aynen hocam. Dediklerinize katılıyorum. İlk izlenim olarak da çok beğendim.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Leon aracım için halı bagaj havuzu aldım. Kalitesini beğendim. Zamanla tüylenme vs. yapacak mı bakalım. Kauçuk bagaj havuzlarına göre daha kaliteli duruyor diyebilirim. Bagajda duruşunu "Bugün aracınızda ne değişiklik yaptınız?" bölümünde paylaşacağım. :):)

görüntü olarak çok güzel duruyor. standart bagaj havuzunu bir sıvı falan dökülünce temizlemesi rahat olduğu için tercih etmiştim. aklım da bu halı bagaj havuzlarında :D fakat sıvı bir ürün veya toz şeklinde bir ürün döküldüğü zaman temizliği pratik olur mu acaba diye şüphelerim var.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
görüntü olarak çok güzel duruyor. standart bagaj havuzunu bir sıvı falan dökülünce temizlemesi rahat olduğu için tercih etmiştim. aklım da bu halı bagaj havuzlarında :D fakat sıvı bir ürün veya toz şeklinde bir ürün döküldüğü zaman temizliği pratik olur mu acaba diye şüphelerim var.
Temizlik konusunda, ağır kirlerde kauçuk bagaj havuzuna göre biraz daha uğraştırabilir :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Yıkanabilir bir yapısı var alt malzemesi falan ona göre tasarlanmış sanırım :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@Wander41 Batın kardeşime özenli paketlemesi ve küçük hediyesi için teşekkür ederim. Çok merak ediyordum, denemiş olacağız :)

Vaktiyle, validenin piyanosuna sürmüştüm :D (10 sene oluyor) Görüntü ne olacak diye merak edip A4 boyutunda bir alanı bantlayıp oraya uygulamıştım, piyanoyu iç-dış yıkamadıkları için bir kaç ay uyguladığım bölge diğer bölgelerin yanında pırıl pırıl parlamıştı. Tam tabiri ile o bölge eşek ısırmış gibi olmuştu :D
Güzel üründür, kapatıcı özelliği var, yüzeyi parlatır ama boyadaki kalıcılığı azdır. Bunu tek başına uygulayın, altına üstüne birşey sürmeyin. :)
Güle güle kullanın. Uygulama öncesi, sonrası foto-video ile taçlandırıp bizimle paylaşırsanız sevinirim, benim de anılarım canlanmış olur :)

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Vaktiyle, validenin piyanosuna sürmüştüm :D (10 sene oluyor) Görüntü ne olacak diye merak edip A4 boyutunda bir alanı bantlayıp oraya uygulamıştım, piyanoyu iç-dış yıkamadıkları için bir kaç ay uyguladığım bölge diğer bölgelerin yanında pırıl pırıl parlamıştı. Tam tabiri ile o bölge eşek ısırmış gibi olmuştu :D
Güzel üründür, kapatıcı özelliği var, yüzeyi parlatır ama boyadaki kalıcılığı azdır. Bunu tek başına uygulayın, altına üstüne birşey sürmeyin. :)
Güle güle kullanın. Uygulama öncesi, sonrası foto-video ile taçlandırıp bizimle paylaşırsanız sevinirim, benim de anılarım canlanmış olur :)
Abi teşekkür ederim yorumun için, tam anlamıyla o eşek ısırmışı yakalamak amacıyla almıştım ben de :D Tabii ki, havalar bir güzelleşsin, terapi gibi bir uygulama yapmayı düşünüyorum zaten, bol bol fotoğraf çekmeye çalışacağım :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi teşekkür ederim yorumun için, tam anlamıyla o eşek ısırmışı yakalamak amacıyla almıştım ben de :D Tabii ki, havalar bir güzelleşsin, terapi gibi bir uygulama yapmayı düşünüyorum zaten, bol bol fotoğraf çekmeye çalışacağım :)
Bu haftaya dikkat, dolu molu yağabilirmiş. Bundan sonraki hayatımız dolu ile geçecek herhalde :(

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun, bununla mesela vp concantrted arasında ne fark var ki, ikiside ph nötr ve kir çıkarmıyor mu
İkisi de ph nötr, wax ve seramik için uygun ancak köpürme, eldivenin yüzeyde kayması(minimal çizik riski demek) geç kuruma, kuruyunca iz bırakmama gibi özellikler kalite farkı oluşturuyor.