Stokları Serelim

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam Wax aplikatörü inceleme şansın var mı? Sert bir yapıda mı. İnce sünger olunca deforme oluveriyor ondan sordum.
Sünger sert yapıda. Ben beğendim. Zamanla kullanınca sertliğini kaybeder mi bilemiyorum. İlk wax padim. Başkasıyla karşılaştıramam ama ilk izlenim olarak hoşuma gitti. Tam liqiud wax uygulamalık bir pad gibi aslında. Daha önce bu padi tecrübe etmiş forumdaşlarımız da fikir verir belki.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam yeni ürünlerin hayırlı olsun. pompa hakkında 2 sorum olacaktı köpük yapabiliyor mu? nereden aldın link varsa rica edebilir miyim?:)
Hocam kopuk yapmiyor malesef Elden Meguiars tan aldim :) Trendyol da var incelemek isterseniz Link System Fısfıs Sprey Dinamik Kırmızı 2 Litre Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkur ederim abi cok saol <3

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul

Turtle Wax Sealant in biri senin @Murat Nanolex icinde @Dragstar abimize tesekkurler :)
Hayırlı olsun., nanolex tire/rubber benim favori lastik parlatıcım., bu firmanın ürünlerini kullanmaya başladıktan sonra mor renge karşı bir sempatim oluştu., :komik:

Lastikte genelde parlak finish sevenler çoğunlukta olmasına rağmen., benim gibi çok parlak olmayan doğal finish sevenlere tavsiye ederim., çok yönlü olması da diğer avantajı

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Hayırlı olsun., nanolex tire/rubber benim favori lastik parlatıcım., bu firmanın ürünlerini kullanmaya başladıktan sonra mor renge karşı bir sempatim oluştu., :komik:

Lastikte genelde parlak finish sevenler çoğunlukta olmasına rağmen., benim gibi çok parlak olmayan doğal finish sevenlere tavsiye ederim., çok yönlü olması da diğer avantajı
Nanolex tire ruber bende severek kullanıyorum, yarı parlak doğal, net görüntü bırakıyor, ama sıfır yada nispeten yeni lastiklerde kullanmak biraz ürün sarfiyatı oluyor böyle bir durumu var :)

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Uzun zamandır stok yapamadım taşınma telaşı ve tadilat sebebiyle. Aliexpresten aldığım kısa saplı değişken başlıklı nozzle ile flowey kampanyanın son günü aldığım şampuanlarım.son olarak en büyük stok garajıma kavuştum:)

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi