Yeni Ultimate Wax Stok a Eklendi Testi En kisa Zaman da Sizler le Sonax tan iki tane aldim birini Arkadasima verdim.
Fircalar Parlatanadamlardan Kampanya var İhtiyaci olan alsin 3 lu Set 138₺ 2 gun sonra 200₺ ye cikar.Vonixx i de Begeniyorum cok guzel bir sampuan onu da yedeklemiş olduk.
Geçmiş olsun en azından içindeki akmamış benim ürün pazar sipariş ettim Ümraniye'den Etilere daha bugün ancak geldi şişeyi delmişler nasıl başardılarsa içinde 1/4 ü ancak kalmış iletişime geçtim değiştirecekler bu haliyle bantladım vs daha da akmasın gidene kadar diye geri göndereceğim yarın.
Sonax’ı bekliyordum paylaşmak için ama kısmet değilmiş biraz gecikmeli gelecek elimize bu gidişle
Blend parlatan adamlar
Autobrite detailforum (kargolama şahane)yanında Türk kahvesi ikramıyla geldi
Toplamda 3.5 litre magifoam
500 ml foamula 1
600/700 ml de ev13 mevcut foam köpüğü olarak
Geçmiş olsun en azından içindeki akmamış benim ürün pazar sipariş ettim Ümraniye'den Etilere daha bugün ancak geldi şişeyi delmişler nasıl başardılarsa içinde 1/4 ü ancak kalmış iletişime geçtim değiştirecekler bu haliyle bantladım vs daha da akmasın gidene kadar diye geri göndereceğim yarın.
Sonax genel itibari ile hep hatali kargo yollamis paketleme iyi yapilmamis malesef not kismina iyice paketleyin demistim kutu icerisine kopuk koysalar veya sıkıstirsalar sorun olmayacak.
Sonax genel itibari ile hep hatali kargo yollamis paketleme iyi yapilmamis malesef not kismina iyice paketleyin demistim kutu icerisine kopuk koysalar veya sıkıstirsalar sorun olmayacak.
Kutu üzerine dikkat kırılır, dökülür...vs yazmak ve kutu üzerine bir yön işareti koymak niye zor geliyor gerçekten anlamıyorum. Ürünleri sar sarmala, akar, kokar diye üstten bantla, kutu üzerine işaretler koy ki insanlar ne kadar özen gösterdiğini de görsün ama maalesef yapmıyorlar.
Kutu üzerine dikkat kırılır, dökülür...vs yazmak ve kutu üzerine bir yön işareti koymak niye zor geliyor gerçekten anlamıyorum. Ürünleri sar sarmala, akar, kokar diye üstten bantla, kutu üzerine işaretler koy ki insanlar ne kadar özen gösterdiğini de görsün ama maalesef yapmıyorlar.
Sürat kargo arka sokağa 1 hafta sonra getiriyor. Adını yanlış koymuşlar. Birde o işaretler sürat kargo için hiçbir şey ifade etmez aksine inadına tam tersini bile yapmalarını beklerim.
Ya gözümün önünde adamlar kargoları fırlatıyorlardı. Araç kamerasına çekmiştim hepsini çekmiştim ama yayınlamaktan vaz geçtim. Zaten üstüne yazdığı için silinmiştir.
Sıcak fırsatlarda paylaştığımda almıştım pazar günü en son benimki geldiBi geldi kutu akmış ürün ziyan olmuş dün yenisini yolladılar bugün sağlam şekilde teslim aldım.