Stokları Serelim

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

sarjli polisaj makinemi bugün deneyebildim. 5,2 Ah lik pil Tek şarj ile (dusuk orta devirde) Tamponlar ve tavan hariç 5 cam dahil tüm araca jetseal uygulayabildim. Benim işimi çok net gördü ama fazlası tek pil ile mümkün değil. Pasta uygulamak icin alınmaz neredeyse 1-2 panelde şarjınız biter. Bu arada nasiol tabla eh işte sanki biraz balans yapıyor gibi geldi ama alışmamış da olabilirim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

sarjli polisaj makinemi bugün deneyebildim. 5,2 Ah lik pil Tek şarj ile (dusuk orta devirde) Tamponlar ve tavan hariç 5 cam dahil tüm araca jetseal uygulayabildim. Benim işimi çok net gördü ama fazlası tek pil ile mümkün değil. Pasta uygulamak icin alınmaz neredeyse 1-2 panelde şarjınız biter. Bu arada nasiol tabla eh işte sanki biraz balans yapıyor gibi geldi ama alışmamış da olabilirim.
Hayirli olsun hocam Nasiol un Tablasi rakiplerine gore kalin ve biraz kullanimi zorlastiriyor İade etme sansiniz var ise Shine Mate nin Tablasini alin.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Bu tabla sert mi değil mi bilemiyorum ama bana sert imajı verdi. Naçizane tavsiyem, daha etli butlu ve yumuşak süngerli ve süngerden biraz küçük bir tabla tercih etmen yönünde olacak. Sert tabla ile kavisli ve büyük panellerde çok zorlanırsın hatta makina zıplamaya başlar. Ped ile aynı seviyede olan tabla da bir yerlere değerse o hızlı dönüş anında tatsız anlar yaşatabilir.