Stokları Serelim

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Sefa46 Hocamın katkılarıyla ;
Kisa Tetik Tabanca
Hem Çeyrek Altın Gibi fiyatıyla hem bulunamazlığıyla Meguiars Meg All Season Lastik Parlatıcı :)
Cartainer Jant Davlumbaz Fırça
Cartainer Lastik Parlatma Aplikatörü
2 adat Nasiol Büyük Kurulama Havlusu
Nasiol 10 lu Bez
Shiny Garage Cam temizleyici

Stoklarıma Eklendi.
Hediye Meguiars Orjinal Şişesi+adbl deneme boy ürünleri ve en önemlisi İlgisi Alakası Hediyeleri için kendisine çok teşekkür ederim:)

Celal

Uzman Detaycı
Üye

2024 Tarihli Ürünler.
Lastik Parlaticinin Vakkosu ve PPF in Toz Sorununu çözen Xpress Wax
@Celal @Fsm1996 Ortak Alim yaptik :)
Teşekkürler @Sefa46 ..gerçekten ppf de toz namına bir şey olmuyor artık..zaten all season dresing e söylenecek laf yok..kargom bıgün geldi ..stoklar tazelendi sayende..hediyelerin içinde ayrıca teşekkür ederim

sajmora98

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Daha önce ADBL ürünlerinden hiç alıp denememiştik bu sefer kampanya ile birlikte ilk etapta merak ettiğimiz bir takım ürünlerden aldık. @ihsanayna Sefa hocamın kampanya konusunda yardımları için zaten teşekkür etmiştim. Ayrıca kargo ve ürünlerin bize ulaşmasında ki yardımları için ne desem boş kalır :D
Bu nedir hocam nasıl bir kargo paketlemesi ? :D

Kargo konusunda uzun yıllardır kendisine hep söylemişimdir özel olarak ama gerçekten bu iş için firmalara ders verirsin Sefa hocam top atsan bişey olmaz öyle bir paketleme :D Çok ilgilendin her aşamasında çok teşekkür ederiz emeklerin için @Sefa46 Ve özellikle senin ürünler için de oraya girmiyorum :)

Son olarak @ADBL kampanya için çok teşekkür ederiz vedat bey :) Umarım siteniz en yakın zamanda hayata geçer..

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Daha önce ADBL ürünlerinden hiç alıp denememiştik bu sefer kampanya ile birlikte ilk etapta merak ettiğimiz bir takım ürünlerden aldık. @ihsanayna Sefa hocamın kampanya konusunda yardımları için zaten teşekkür etmiştim. Ayrıca kargo ve ürünlerin bize ulaşmasında ki yardımları için ne desem boş kalır :D
Bu nedir hocam nasıl bir kargo paketlemesi ? :D

Kargo konusunda uzun yıllardır kendisine hep söylemişimdir özel olarak ama gerçekten bu iş için firmalara ders verirsin Sefa hocam top atsan bişey olmaz öyle bir paketleme :D Çok ilgilendin her aşamasında çok teşekkür ederiz emeklerin için @Sefa46 Ve özellikle senin ürünler için de oraya girmiyorum :)

Son olarak @ADBL kampanya için çok teşekkür ederiz vedat bey :) Umarım siteniz en yakın zamanda hayata geçer..
Sivi ürünleri paketlerken kesinlikle Patpat naylon veya Havali naylon olmalidir.Gelisi guzel kargo yapilmamali ürün aktiktan sonra veya patladiktan sonra geri iadenin de bir anlami yok her iki tarafada zor oluyor geri dönüşler ben her saticiya tavsiyem hep şu yonde patpat naylon veya havali naylonu fiyatlara ekleyin kimse magdur olmasin bazilari maliyetten bahsediyor bence 100₺ urunu 110₺ a sat kafamiz rahat olsun mantigindayim.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Sivi ürünleri paketlerken kesinlikle Patpat naylon veya Havali naylon olmalidir.Gelisi guzel kargo yapilmamali ürün aktiktan sonra veya patladiktan sonra geri iadenin de bir anlami yok her iki tarafada zor oluyor geri dönüşler ben her saticiya tavsiyem hep şu yonde patpat naylon veya havali naylonu fiyatlara ekleyin kimse magdur olmasin bazilari maliyetten bahsediyor bence 100₺ urunu 110₺ a sat kafamiz rahat olsun mantigindayim.
Sefa hocam benimde aracın tavanı siyah ve ppf kaplı meguiars xpress wax mevcutmu sende acaba 1lt de ben alayım :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi.
Her seferinde daha bişey almayacağım diyorum :) , sanırım sadece diyorum kısmında kalıyorum :) .
Adbl ürünlerinden ;
Bonnet
Rimtector
İnterior cleaner
İnterior qd
Glass cleaner
Hibrid glass
Sentetik wax
Hepsinden birer litre aldım. Hediye olarak sihirli sünger ve leather mist ( koku) eklemişler ( teşekkür ederim :) ) .
Paketleme mükemmel, kargolama için kendilerinin önerisini uyguladım. Vedat bey'e yardımlarından dolayı teşekkür ederim. @ADBL

Sytex

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Manisa

@Sefa46 hocama teşekkür ediyorum. Paketleme harika. Yarım saat harcadım açacağım diye :) Soldan sağa magifoam, adbl mikrofiber şampuani, adbl sentetik wax ve üstüne ürün tanımam dediği meg all season. Bir de adbl wax uygulama aplikatoru. Boyutu diğerlerine göre gerçekten büyük. Ve tabiki hediyeleri için ayrıca teşekkür ederim.