Stokları Serelim

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Uzun zamandır araç içi koku arayışım vardı. Areonların kalıcılığı az olması ve yoğun şeker kokusu rahatsız ediyordu. Mr Dıy'da şans eseri aldım, yaklaşık 1 haftadır aracımda asılı.
Koku hassasiyeti olanlar için birebir soft vanilya kokusu klima açtıkça ferahlatıyor. Forumda bazı arkadaşlarında koku arayışı olduğunu görmüştüm kesinlikle şans verebilirler.
Bir dahaki uğradığımda stok yapacağım.

Uğur Can Uysal

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir

Cila kutusu ve Parlatan Adamlar siparişlerim, kadraja zor sığdırdım :terlisırıtan: Ürünler için Parolapara kampanyası ve iki farklı iyzico hesabı kullandım. 400 TL parolaparadan, 500'er İyzicodan birde cila kutusu forum kampanyası ile birlikte baya indirimliye geldi.

Ferm cihazını bahçe işlerinde kullanıyorduk uzun zamandır aküsünde sorun vardı onuda çözüp stoğum için çaldım :kovboyyx:

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

Sonunda Mr Dıy mağazasına yolum düştü ve lastik parlatıcı aplikatörü satın aldım.

Kısa sürede Cartainer ve CarPro aplikatörlerin kıllarının kopması kaynaklı her ikiside kullanılamaz hale geldi.

Bunu almadan kılları baya zorladım kopma olmadı umarım uzun ömürlü olur.

Keyifli detaylar..

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ımage
Elimdeki polisaj makinesi sattıktan sonra yerini LE T4200 Mk2 ile doldurduk. Onunla tam içime sinerek yapamadığım pasta cilayı umarım bu sefer başarıyla yapıcam. Kalın kat için LE mikrofiber pedi ve LE heavy cut pastası, ara kat için LE Centriforce Medium Cut ve ADBL super polish pasta, son kata da LE centeiforce soft cut ve Angelwax redemption pasta cilayı bitirdikten sonrasında koruma için de CarPro DQuartz Go çeyize ekledik.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uzun zamandır bişe almıyordum, önceden aklımda kalan aracın altına nasıl agresifli köpüğü sıkıp yıkatabilirim diye düşünürken parlatanadamlardan istediğim ürünü tazyikli hemde foam lanceye takan köpüklü atan alt yıkama aparatı gelmiş ve bi kısmı ikramiyeyle beleşe aldım

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi