Stokları Serelim

Baykara

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

far pastasını mercedes aracımın farlarında kendim kullandım 2-3 dk sürdü 22 yıllık aracın farlarında bence gayet tatminkar, seramik yeni gelmiş Türkiye'ye onuda aldım ancak kendim yapamam diye cesaret edemedim, Subaru aracıma uygulattım. Kube Bond Diamond'u henüz hiç kullanmadım.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
cam tavan için temin ettim ancak satıcıdan hiç memnun kalmadım hepsiburada üzerinden Kamai Detailing mağazasından aldım sadece patpata sarıp gönderilmişti spreyi kırık ve şişe ezilmiş yamuk yumuk şekilde geldi bu yüzden ürün değişimi istedim değiştirdiler ancak yine aynı paketleme tenekesi köşelerinden ezilmiş allahtan sprey sağlam geldi bu sefer.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
cam tavan için temin ettim ancak satıcıdan hiç memnun kalmadım hepsiburada üzerinden Kamai Detailing mağazasından aldım sadece patpata sarıp gönderilmişti spreyi kırık ve şişe ezilmiş yamuk yumuk şekilde geldi bu yüzden ürün değişimi istedim değiştirdiler ancak yine aynı paketleme tenekesi köşelerinden ezilmiş allahtan sprey sağlam geldi bu sefer.
Sizin şansınıza olmuş hata yapmışlardır emin olun kamaiden alışverişim oldu boyakoruma.com dan aldığım urun kârı az diye eski fiyattan aldiniz diye iptal eden bir yer ile tanıştım malesef kamaiden ozellikle cok eski fiyattan aldığım bir makineyi gonderdi iptal etmedi ve 2 saat sohbet ettik detay hakkında saat 22:00 gibi aradim üşenmeden açtı kendisi ama kargolamada size hata etmişler sadece iyi bir esnaftir saygılı birisiydi bunu belirtmek istedim.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
3/8 ve 1/4 quick connector seti, hortum kelepçe pensesi, gravür uçları, soft fırça, 3" zımpara seti, ucuz diye alınan soft fırça ve bezler. Bez aşırı kalitesizmiş almaya gerek yok. :smilex: 40 derece quick connector uçlar da dış malzeme kalitesi olarak baya güzel olmuş yedekli aldım. Standart satılan 5'li sete göre sürtme durumunda daha güvenli.
En önemlisi Ez yerine aldığım fırça, temizleme olarak çok güzel gerçekten muadil sayılabilir ancak inanılmaz sıçratıyor. Neredeyse kullanılamayacak kadar sıçrıyor. Sapı Ez'den iyi kaymıyor. Ancak f/p olarak bakılırsa sıçarsan sıçrasın çok şeyetmeye gerek yok iş görür. :sussx: