Stokları Serelim

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
çeyize yeni eklenen ürünler görselde mevcuttur :rolleyes:

iki adet 4k aksiyon kameram bir haftadır gümrükten geçmeyi bekliyor, gelsede kurtulsam :D

Erdemboyada 1ltr olarak satıldığı için mecburen 1ltr sipariş verdiğim ürünüm 500ml olarak gönderilmiş. Firmayla telefonla ve e-posta olarak iletişime geçtim. Pazartesi günü konuyla ilgili dönüş sağlanacağı söylendi .

@nuriksari başkan senin üründe 250ml eksik geldi ha demedi deme :deli: bir buçuk litrelik ambalaj tam, yarım litrelik ambalaj yarısına kadar dolu :heyecan:

Evet abicim kokusı hala burnumda ben böldüm doldurdum 500ml ağzına kadardan 2 parmak aşağı doluydu akmasına da imkan yok çok bantladım sardım zaten kokardı paket aksa çok enteresan belki köpürmüştür öyle görmüşsündür biraz dik dursun ikisini de al 1er ltlik cam su şişesine tam durumu gör. Yoksa helalleşiriz sıkıntı yok. Ama yani 50 60 ml eksik fazla olabilir göz kararı ve yoğunluk farkından ama şişenin yarısı boş olma şansı yok o tuhaf

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
çeyize yeni eklenen ürünler görselde mevcuttur :rolleyes:

iki adet 4k aksiyon kameram bir haftadır gümrükten geçmeyi bekliyor, gelsede kurtulsam :D

Erdemboyada 1ltr olarak satıldığı için mecburen 1ltr sipariş verdiğim ürünüm 500ml olarak gönderilmiş. Firmayla telefonla ve e-posta olarak iletişime geçtim. Pazartesi günü konuyla ilgili dönüş sağlanacağı söylendi .

@nuriksari başkan senin üründe 250ml eksik geldi ha demedi deme :deli: bir buçuk litrelik ambalaj tam, yarım litrelik ambalaj yarısına kadar dolu :heyecan:

Evet abicim kokusı hala burnumda ben böldüm doldurdum 500ml ağzına kadardan 2 parmak aşağı doluydu akmasına da imkan yok çok bantladım sardım zaten kokardı paket aksa çok enteresan belki köpürmüştür öyle görmüşsündür biraz dik dursun ikisini de al 1er ltlik cam su şişesine tam durumu gör. Yoksa helalleşiriz sıkıntı yok. Ama yani 50 60 ml eksik fazla olabilir göz kararı ve yoğunluk farkından ama şişenin yarısı boş olma şansı yok o tuhaf

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Hahaha ya yok erdemboya 1 şişe eksik gönderince sanada takılayım dedim.

Canın sağolsun o kadar eksikten zarar gelmez

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hahaha ya yok erdemboya 1 şişe eksik gönderince sanada takılayım dedim.

Canın sağolsun o kadar eksikten zarar gelmez

50 60 eksik fazla bişi değil ama şişenin yarısı deyince şaşırdım dedim acaba koch fb kokusu mu kafayı aldı götürdü. 85 litre ürün bölüp paketlrdim. Allahtan Emre @TheVauxhall yardım etti biraz hem kargoya hem bölmeye .

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
50 60 eksik fazla bişi değil ama şişenin yarısı deyince şaşırdım dedim acaba koch fb kokusu mu kafayı aldı götürdü. 85 litre ürün bölüp paketlrdim. Allahtan Emre @TheVauxhall yardım etti biraz hem kargoya hem bölmeye .

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Başkan 1.5ltr tam dolu. İkinci litre için gönderdiğin yarım litrelik şişenin yarısı falan dolu ama sıkıntı yok o kadar uğraştın iki fıs fıs lafı etmeyiz

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
Ekli dosyayı görüntüle 3641
Arkadaşlar bu aletlerle beraber uzun süre kendimi nadasa bırakıyorum. Hani bir satış konusu olur, ben dayanamam almaya kalkarım. Bana satış yapmayın. Yapanı banlarım:)
Eagless edgeless lar kargoda ama soz satis yapmayacagim sana Hayirli ugurlu olsun. Karcher muthis gercekten. Yanindaki vakumun marka modeli nedir.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi