Stokları Serelim

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #1,741
Guzel günlerde kullanın abı hayırlı olsun :). Keazarda mavi başlıkta yeterli köpüğü alamayacaksınız direk siyaha geçin derim
Teşekkür ederim Kutas :) . Siyah başlığı denedim şimdi. Diğer 2 başlık gibi dibine kadar sıkılmadı normal midir bu durum? Birde kutudan 2 tane silikon jel gibi birşey çıktı bunun olayı nedir biliyor musun ?

Suleyman.ak

Acemi Detaycı
Üye
İl
Sakarya
Teşekkür ederim Kutas :) . Siyah başlığı denedim şimdi. Diğer 2 başlık gibi dibine kadar sıkılmadı normal midir bu durum? Birde kutudan 2 tane silikon jel gibi birşey çıktı bunun olayı nedir biliyor musun ?
Hayırlı uğurlu olsun o jeller bastığın pompayı yağlamak için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Hayırlı olsun renk uyumunuz şahane :D
Teşekkürler :D
Son günlerde burada bir Zymöl firtinasi esiyor. Biryerde depomu patlatildi :p ??

Hayirli olsun , uygulamalari bol resimli ve meraklan bekliyoruz …...
Depoyu patlatan Murat abi sayesinde bizde nasiplendik :D
Hayırlı uğurlu olsun o jeller bastığın pompayı yağlamak için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim :) .

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi yenge benim hanımı bi arasında bu işin sonunun olmadığını bizim deli olduğumuzu boşanmanın bile kar etmeyeceğini bi anlatsın sabahtan beri kafamın etini yedi :kizgin::kizgin:
Bunun tek suçlusu @Murat abi aslında :kop::komik:
@Murat yakında mor çatı gibi bir ev açman gerecek bize sanırım. Detail mağdurları derneği:heyecan:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Murat yakında mor çatı gibi bir ev açman gerecek bize sanırım. Detail mağdurları derneği:heyecan:
Zaten diyo kendine bi depo mu olur gecekondumu olur bişey tut çıkart evden şunları bize yer kalmadı diyo salona millet süs koyar sen yıkama makinası koyuyon diyo :halay::halay::komik::kop: