Stokları Serelim

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #1,821
Eyvallah :mutlu:. Paketten çıkardıktan sonra ekranda çizilmeyi önlemek için kağıt var sandım meğerse cihazın kendi ekranıymış. Basılı kağıda hakikaten çok yakın. Çok kitap okuyan ve özellikle aynı anda birden fazla kitap okuyanlar için müthiş bir cihaz.
benimde niyetim var böyle bişeye ama her kitabı bulamadım store da bu yüzden vazgeçtim başka bir şekildemi ekliyorsunuz store da olmayan içerikleri

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
benimde niyetim var böyle bişeye ama her kitabı bulamadım store da bu yüzden vazgeçtim başka bir şekildemi ekliyorsunuz store da olmayan içerikleri
Yabancı dil kaynak Amazon’dan temin edilebiliyor zaten. Özellikle klasiklerin telif korumaları kalktığı için sıkıntı yok. Türkçe kaynaklar da internette bulunabiliyor. .

Sadikyilmaaz

Acemi Detaycı
Üye
Merhabalar bendeki ürünlerde şimdilik bukadar

Ekli dosyalar

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Sana 20 lira borcum var. Unutma :)
Sen unutmuyorsun nasılsa :) Geçen oralardan geçerken uğrayacaktım hatta yaza doğru Farecla G3 Supergloss Wax nasıl temin ederiz diye soracaktım. Yorumları güzel ama buraya gelirken kargo şu bu derken fiyat uçuyor sanırım.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Sen unutmuyorsun nasılsa :) Geçen oralardan geçerken uğrayacaktım hatta yaza doğru Farecla G3 Supergloss Wax nasıl temin ederiz diye soracaktım. Yorumları güzel ama buraya gelirken kargo şu bu derken fiyat uçuyor sanırım.
Kargoyla 35 dolara geliyor. İstiyorsan mesaj at siparişi geçeyim.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Paian bak bu da İnfinity Supergloss+

Araç @akhisar ın

3a3c8346-cd83-4ca9-b21f-18c2040265d1.jpg

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Paian bak bu da İnfinity Supergloss+

Araç @akhisar ın

Ekli dosyayı görüntüle 4357
Yeni detay ürünlerinde paylaştığım zaman çok heveslenmiştim bu ürüne. Tabi döviz bu kadar saçma değildi. Şimdi geldiği rakam beni aştı ne yazıkki. Ancak getirdiklerini hakkını verecek kişiler aldı takip ettiğim kadarıyla. Maşallah bu da pek güzel uygulama olmuş.

Farecla işini bir düşüneyim ama ürün gerçekten güzel.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun şişeler . Her sitede aynı fiyata koymuşlar . İyi bir indirim yapan denk gelirse tüm seti kwazar şişeleriyle değiştireceğim.
Şeytan diyor. İthalatını yapalım :)
Yamaclar detailing ile bu konu hakkında görüşmeyi düşünüyorum benimde bi katkım olsun foruma
Ahhahah zulami patlatma sakin

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bende köşede bir yerde bekliyorum. Güzel bir indirim olursa meydana çıkalım :D
Bende pusuya yattım bekliyorum . Seviyorum böyle işini iyi yapan ürünleri yaptığım işten keyif almamı sağlıyor . Ama merak ettiğim bir konu var 3d magic dressing e dayanabilecek bir şişesi var mı kwazarın :D