Vay be, en istediğim şeylerden biri, ağzımın suyu akarak baktım ya la. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan. Uaz sonuna Allah nasip ederse almam lazım inşallah.
en faydalı stok . gelsin artık zymöl parlaklık farkları. gülücük.
güzel günlerde kullanın. en parlak waxları tespitlemek dileklerimle @Bodrum48, bey.
ve en kısa zamanda üstad @onurçiko sahipligi temennisiyle.
Sağol kardeşim, Allah hepimize çok versin. Galonluk ambalajdan bölünmüş diye aldım ama 1:10 sulandırılmış şekildeymiş. Ürün detayında sulandırma oranı belirtmemişler, kargo bedavaya gelsin diye sepete eklediğim bir üründü. Nihayetinde 90ml ürün+su+şişeye 18 lira vermiş oldum. Sağlık olsun
Sağol kardeşim, Allah hepimize çok versin. Galonluk ambalajdan bölünmüş diye aldım ama 1:10 sulandırılmış şekildeymiş. Ürün detayında sulandırma oranı belirtmemişler, kargo bedavaya gelsin diye sepete eklediğim bir üründü. Nihayetinde 90ml ürün+su+şişeye 18 lira vermiş oldum. Sağlık olsun
en faydalı stok . gelsin artık zymöl parlaklık farkları. gülücük.
güzel günlerde kullanın. en parlak waxları tespitlemek dileklerimle @Bodrum48, bey.
ve en kısa zamanda üstad @onurçiko sahipligi temennisiyle.
bugün küçük bir test yaptım zevkli makine,ilk ölçümde 91-92 derece aldım.sonra chemical guys glossworkz glaze uyguladım 95i gördüm,menzerna sealing wax uyguladım 95,7 yi gördüm,polytop hartglanzwachs uyguladım 96yı gördüm en son swisswax concorso uyguladım sonuç 104tü