Stokları Serelim

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
en sağdakini bilmiyorum ama soldakini yapmaya karar kılmıştım hatta sipariş vermiştim gelmedi, sonra kapalı otoparka geçince waxa döndüm. Testlerde çok dayanıklı gözüküyor ve diğer seramiklere göre daha kalın mikron değeri alınıyormuş. Yorumlarını merakla bekliyorum abi :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

@MoonDance emre ile hem ayaküstü sohpet ettik hemde malzemeleri teslim etti sağolsun.sabahta yamaçlara uğramıştım soft99 un piano black ler için ürünü gelmiş onuda aldım bakalım nasıl olacak iş görecekmi,hafta sonu deneyeceğim
Ürünleriniz hayırlı olsun. Kokuları merak ettim de bunlar asma koku mu yoksa sprey mi? Bir de rica etsem pakete bakabilir misiniz yerli üretim mi bu ürünler?

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Hey gidi atas eskilerin gözü yaşlı yeniler bu ne diyor :D
- şişelerin atımı çok güzel ve kimyasala dayanıklı
- Atas forest ( sodyum hidroksit içeriyor, kokusu çok fresh rahatsız etmiyor ) jant, motor ve kapı aralarında çok memnunum
- tornado ve proxxon 28 660
- tchibo’ dan aldığım fırça ise koltuklardaki Tüy, hayvan kılları Vb şeyler için çok kullanışlı.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hey gidi atas eskilerin gözü yaşlı yeniler bu ne diyor :D
- şişelerin atımı çok güzel ve kimyasala dayanıklı
- Atas forest ( sodyum hidroksit içeriyor, kokusu çok fresh rahatsız etmiyor ) jant, motor ve kapı aralarında çok memnunum
- tornado ve proxxon 28 660
- tchibo’ dan aldığım fırça ise koltuklardaki Tüy, hayvan kılları Vb şeyler için çok kullanışlı.

Yeni oyuncaklarınız hayırlı olsun. :) Atas R.İ.P :D

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Wash Pad parlatanadamlarda ne zamandır görünmüyor stokta. Mahsuru yoksa nerden aldınız sorabilir miyim?
Tabiki ne demek ama fotoğraftaki wash pad değil wheel pad bende bekliyorum wash pad stoğa girsin diye ama belli değil dediler bunuda biraz merak ettiğimden birazda normalde jantlarda uygun fiyata satılan kuzu postu eldivenlerden kullanıyordum auto finesse iron out demir tozu temizleyici kokusu 4 yıkamadır gitmiyor üzerinden aşırı da kötü kokuyor üstelik çabuk kurumuyorda iç deri kısmı diğer eldivenler gibi bende bunu aldım.
Eldiven ihtiyacınız var ise gyeon work stuff bulamadım bende ama n11 de son bir tane gtechniq wm2 kalmış görünüyor alsammı diye düşünüyorum siz alırsanız benide masraftan kurtarmış olursunuz gördükçe gıdıklıyor çünkü :)