Stokları Serelim

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Ben ikinci kutuyu aldım..çok memnunum..b33 ile yıkamaya rağmen 3 ayı çıkarıyor...ph nötr şampuan larla 6 ayı çıkarır gb me geliyor..
Neden b33 ile zorluyorsun ki ev13 le dev etsene

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Aman dikkat edin marşbiyeldeki boya biraz pütürlü ise boyayı kaldıracaktır muhakkak. Düz panellerde daha güzel sonuç veriyor ürün.
Siyah silikonu st 600 tiner ile bolca yedirerek çok kolay çıkarıyorsunuz. Ben dün yaptım çok kolay oldu
iade yapalım o zaman hocam. bizim marspiyel bölgesi biraz pütürlü cünkü

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir

Ürünler bu gün elime geçti. Benzinlik yolunu tuttum direk. Bathe+ yıllardır kullandığım ürün. Tac Mystic water repellent boncuklama olarak daha iyi. Parlaklık ve kayganlık hisleri için net bir şey diyemem ancak tac su lekesi bırakıyor hemen. Gece uygulamış olsam da. Bathe+ öyle değildi. Muhtemelen foam olarak kullanacam bu ürünü. Tugatec ile karıştırarak. Elixir güzel ürün. Çok hızlı olmazsak hologram bırakıyor. Nemli bez çözüyor sorunun. Koch chemie rcc bence spritzin gerisinde.

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
İster iş yeri, ister hobi olarak bu işle uğraşın büyük kolaylık, yeri imkanı olanlar için çok kullanışlı bir ürün.

Yanına astığım kovalar ise @Kzmsefa’ nın paylaşımımda görüp aldığım ve hemen araca göre uyarladığım kovalar. Detay ve jant fırçaları vb için, hem görsel hemde kullanış olarak güzel oldu.

Makinalar için özel bir alan olmadığı halde
sorunsuz bir şekilde durdular.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
İster iş yeri, ister hobi olarak bu işle uğraşın büyük kolaylık, yeri imkanı olanlar için çok kullanışlı bir ürün.

Yanına astığım kovalar ise @Kzmsefa’ nın paylaşımımda görüp aldığım ve hemen araca göre uyarladığım kovalar. Detay ve jant fırçaları vb için, hem görsel hemde kullanış olarak güzel oldu.

Makinalar için özel bir alan olmadığı halde
sorunsuz bir şekilde durdular.

Böyle bir tekerlekli araba arıyordum, nerden aldınız?

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Çoook hoş görünüyorlar :) Uygulamalarını da en kısa zamanda görmek dileğiyle, güzel günlerde kullan hocam.:alevv::begenixx::nazar:
Hayırli olsun. Yorumlarınızı merakla bekliyorum :)
Hayırlı olsun Kutas abi, sırf şişelerin ahenki içim alınır. :kalplix::sırıtan1:
Hepinize teşekkür ederim. En kısa zamanda video çekmeyi düşünüyorum bende. Mutlaka forumdaki kendi başlığıma atarım :) Merak edilen ürünler cidden :) :)