Stokları Serelim

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Arkadaşlar merhaba geçtiğimiz günlerde stuff marka yıkama eldivenleri paylaşmıştım. Buradan da link verip foto atmıştım. Daha sonra yeniden ürün sipariş ettim ancak işe yaramaz şu ürünlerden geldi. Bilginiz olsun almadıysanız tercih etmeyin. Bilgilendirmeyi bir borç bilirim. Benim yüzümden üçkağıda gelmeyin.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba geçtiğimiz günlerde stuff marka yıkama eldivenleri paylaşmıştım. Buradan da link verip foto atmıştım. Daha sonra yeniden ürün sipariş ettim ancak işe yaramaz şu ürünlerden geldi. Bilginiz olsun almadıysanız tercih etmeyin. Bilgilendirmeyi bir borç bilirim. Benim yüzümden üçkağıda gelmeyin.

Hadi ya bende sizden görüp hevesle 3 tane sipariş ettim yolda üzüldüm şuan geri iade oluyor mu acaba

erdem34

Çaylak Detaycı
Üye
İl
konya
Bazı fırçalarım da yamuk gelmişti ancak bu sefer bir başka içinden geçmişler, diğerleri gibi kullandıkça düzelir diye ümit ediyorum.
Merhaba ürünlerinizi güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Ürünleri CYC den tedarik ettiğinizi söylemişsiniz ama bir şey bulamadım. :) Spreyler için link verebilir misiniz?

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Hadi ya bende sizden görüp hevesle 3 tane sipariş ettim yolda üzüldüm şuan geri iade oluyor mu acaba
Evet geri iade ediliyor. Valla kusura bakmayın bende böyle olacağını bilmediğimden yeni siparişler verdim. Geri iade edip yorumlarda bu durumu belirteceğim. İnşallah size doğru ürün gelir de uğraşmazsınız.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yeni stoklarımız geldi :)

Hızlı cila, bezin yanında 5Tlydi, dayanamadım şişesi için aldım.

Bir de 5 Litrelik R10 var ama sığdıramadım hiçbir kareye :lezzetlix:

Hayırlı olsun hocam stoklar :) Brillant are e ben de çok dnek geldim trendyolda. Hatırladığım kadarıyla koçtaşta satılıyordu bu marka :)
Rica etsem toz alma fırçasının linkini atar mısınız? Bagajda gojo'nun Bi tane fırçasını taşıyorum, acele durumlarda veya benim dışı sileceği zaman çok toz varsa günü kurtarır cinsten iş görüyor. Bagajlara birer tane tavsiye ederim olmayanlara da :)

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun hocam stoklar :) Brillant are e ben de çok dnek geldim trendyolda. Hatırladığım kadarıyla koçtaşta satılıyordu bu marka :)
Rica etsem toz alma fırçasının linkini atar mısınız? Bagajda gojo'nun Bi tane fırçasını taşıyorum, acele durumlarda veya benim dışı sileceği zaman çok toz varsa günü kurtarır cinsten iş görüyor. Bagajlara birer tane tavsiye ederim olmayanlara da :)
Teşekkür ediyorum hocam. Brilliantı merak ettiğimden denemek amaçlı almıştım fakat dokusu gerçekten çok hoşuma gitti. Bakalım göründüğü gibi de kaliteli mi uzun süre kullanımdan sonra.
Bambum markasının Kate Toz fırçası diye geçiyor fakat gariptir ki şuan hiçbir yerde stoğu gözükmüyor. 5 gün önce aldığımda birçok yerde mevcuttu. Kusura bakmayın hocam link verememiş oldum :(

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkür ediyorum hocam. Brilliantı merak ettiğimden denemek amaçlı almıştım fakat dokusu gerçekten çok hoşuma gitti. Bakalım göründüğü gibi de kaliteli mi uzun süre kullanımdan sonra.
Bambum markasının Kate Toz fırçası diye geçiyor fakat gariptir ki şuan hiçbir yerde stoğu gözükmüyor. 5 gün önce aldığımda birçok yerde mevcuttu. Kusura bakmayın hocam link verememiş oldum :(
Estağfurullah hocam ismi de yetti teşekkür ederim :) siz ismini söyleyince ben de stokta bulamadım İnternette. Fakat şöyle trendyol linkini bırakayım, ilerde denk gelir almak isteyen vs çıkarsa diye

Bambum kate toz fırçası

Bambum Kate - Toz Fırçası B0502 | Trendyol

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Jant aralarında kullanilir cinsden mı acaba Tchibo yerine yorumunuz nedir
hocam tüyleri pofuduk gibi duruyor. bendeki gojo marka olan da böyle pofuduk duruyor fakat ıslanınca pek bi hacmi kalmayacaktır. Ben de tchibo fırça varken jantları temizlerim diye almıştım fakat denememiştim. jant temizliğine yeteceğini sanmıyorum. tchibo sonrası forumdaki wooden kitten almıştım, baya rahatlamıştım , su sıçratma ve resmen bastıra bastıra temizlemekten kurtulmuştum. yine yapılırsa ondan tavsiye ederim, çok kollu jantlarımda işimi fazlasıyla görüyor.