Stokları Serelim

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #9,981
Güle güle kullanın ekipmanlarınızı, lastik parlatıcısını çok methediyorlar merak ettiğim bir ürün.
Teşekkür ederim, sarp kullanıyordum övgülerle bende bunu aldım Ankaradasınız zannedersem sizde, haberleşip aracınızda da deneyebilirsiniz :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Güle güle kullanın ekipmanlarınızı, lastik parlatıcısını çok methediyorlar merak ettiğim bir ürün.
Araç tutkunlarının lastik parlatıcı konusunda popüler bir ürünüdür.Ben uzun zamandır kullanıyorum çok da memnunum başka markaya yönelmedim belki daha iyisi vardır bilmiyorum en sevdigim özelliği uzun süre koruması (Mak.2 Hafta Haftada 3 defa araç yıkaması baz alındıgında test edildi.) ve Lastiklerin lekelenmemesine ve kahverengileşmemesi beni tatmin ediyor bu bilgi size ve diger arkadaşlara yardımcı olacagına inanıyorum bol detaylı günler.

MuratKasrik

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Sivas
Araç tutkunlarının lastik parlatıcı konusunda popüler bir ürünüdür.Ben uzun zamandır kullanıyorum çok da memnunum başka markaya yönelmedim belki daha iyisi vardır bilmiyorum en sevdigim özelliği uzun süre koruması (Mak.2 Hafta Haftada 3 defa araç yıkaması baz alındıgında test edildi.) ve Lastiklerin lekelenmemesine ve kahverengileşmemesi beni tatmin ediyor bu bilgi size ve diger arkadaşlara yardımcı olacagına inanıyorum bol detaylı günler.
Guzel bilgi icin tesekkurler bende merak ediyordum aslinda her yerde goruyordum bu urunu:)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Şampuanlarım bitmek üzereydi denemek için aldım. Hepsinin incelemesi yakındaaa Detailforumda:)

şampuan gerçekten çok güzel, hem konsantrasyonu iyi hem köpüğü. Koku bubblegum, severek kullanıyorum aldığımdan beri zymölü kenara ittim :D

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Şampuanlarım bitmek üzereydi denemek için aldım. Hepsinin incelemesi yakındaaa Detailforumda:)

Ortalama 2 yıl evvel tüm setine sahip olmuş bir detailing sever olarak hiç bir ürününden pişman olmayacağınıza eminim keyifle kullanın :)