Stokları Serelim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Markanın bahsi geçmişken sorayım bilginiz vardır belki. ceramic wax 250 ml ürünü nasıldır almayı düşünüyorum ama
@Detail 35 @GirayGirgin
Ceramic boost ürününü kullandım baya başarılı kuş pisliği tutunamıyor yüzeye sio2 karışımı diğer ürünlere göre daha yüksek sanırım. Wax olanı kullanmadım

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
şampuan gerçekten çok güzel, hem konsantrasyonu iyi hem köpüğü. Koku bubblegum, severek kullanıyorum aldığımdan beri zymölü kenara ittim :D
Nokta atışı yapmışız o zaman:) bu samS ürnlerine iyice merak saldım şu aralar:D
Güle güle kullanın yeni ürünlerinizi. Merak ettiğim markanın merak ettiğim ürünlerinden :) incelemeyi bekliyorum. Yalnız şu ortada ki küçük olan koku spreyimi
Teşekkürler evet ortadaki koku
Ortalama 2 yıl evvel tüm setine sahip olmuş bir detailing sever olarak hiç bir ürününden pişman olmayacağınıza eminim keyifle kullanın :)
Biz ancak ulaştık kendilerine:utan: kutu tasarımlarına düştüm :utandımx: kalitesi de iyiymiş çok mutlu oldum :gulumsemex:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

evet beyler yeni mallar geldi. Sakin olun bunlar sadece seryum oksit :) yakın zamanda camlara bir operasyon planlıyorum
Hocam emin miyiz? :D
Fitillere en az iki kat bant çekin ve arabayı naylon örtüyle örtün kesinlikle. Ben tek kat çektim kötü bir tecrübem oldu, aman dikkat.