Stokları Serelim

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Bölünmüş olarak Koch pw,Vp Ansf ve autobrite p32 ürünlerindeki muazzam ambalajlama ve gönderi için @Murat çok teşekkürler.10 dk ambalajları açması sürdü sadece :)
Hediye kokular için ayrıca teşekkürler.
Sonax gummi ve tunap 101 ile 104 farklı yerlerden geldi.Onlarda çok iyi ambalajlanmış hakkını yemeyelim.

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Çantanın içini merak eden arkaşlara gelsin.

Bu çantadan bende aldım kullanıyorum. Trendyoldan almıştım.Ancak birkaç kullanımda ön cep kısmındaki kapağında olan dikişi hemen söküldü.Muhtemelen orjin ürün değil,yoksa bu kadar dandik bir dikişi olmaz bu markanın sanmıyorum.

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Bu çantadan bende aldım kullanıyorum. Trendyoldan almıştım.Ancak birkaç kullanımda ön cep kısmındaki kapağında olan dikişi hemen söküldü.Muhtemelen orjin ürün değil,yoksa bu kadar dandik bir dikişi olmaz bu markanın sanmıyorum.
Evey trend yoldan aldim, doğrudur pek kaliteli gozükmüyor ama parasına göre güzel bir ürün bence.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bölünmüş olarak Koch pw,Vp Ansf ve autobrite p32 ürünlerindeki muazzam ambalajlama ve gönderi için @Murat çok teşekkürler.10 dk ambalajları açması sürdü sadece :)
Hediye kokular için ayrıca teşekkürler.
Sonax gummi ve tunap 101 ile 104 farklı yerlerden geldi.Onlarda çok iyi ambalajlanmış hakkını yemeyelim.
hayırlı olsun., sonax gummi 'yi nereden aldınız hocam.?

mscelik

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kütahya
@Selcuk45 Daha kullanmak nasip olmadı. Karantinadayım:) ama yapısı çok güzel. İçinde esnek bi malzeme var onun üzerine geçirilmiş mikrofiber pad...

Son düzenleme: