Stokları Serelim

campingspo

Tecrübeli Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Tavsiye için teşekkür ederim hocam, Preserve ile uzun aralıklarla koruma yapıp kc cockpit care ile rutin temizliğe devam etmek uygun olur mu?

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Tavsiye için teşekkür ederim hocam, Preserve ile uzun aralıklarla koruma yapıp kc cockpit care ile rutin temizliğe devam etmek uygun olur mu?
Ben preserve kullanıyorum 1-2 ayda bir sürüyorum normal temizliği AF Spritz ile yapıyorum matlığı güzel RCC parlak bi ürün gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bence de @Selcuk45 in dediği gibi yapılabilir. Presence matlaştirir üzerine kc parlatır mantıksız olur eğer benim gibi tam mat görüntü istiyor iseniz. Ben 2 şişe almisim zamanında kc den sadece kapı eşikleri hatta araç dışı boyasız plastiklere kullanıp bitirmeye çalışıyorum

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
1.5 sene oldu araba fitillerine hiç birşey yapmadım dedim artık vakti geldi birşeyler süreyim .

Sağolasın @Tonyukuk07 sayesinde bunu aldım . Bugün arabayı yıkayabilirsem deneyeceğim .
İsteyen de bendim :)
Bugün de benim ki gelir umarım.

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir

Kwaazarin modifikasyon tamam.
bayagidir bir filler istiyordum sams glazein fiyatı uygundu aldım deneyeceğim ayrıca bir kaç el pedi aldım.
kurulama havlusunu bayağı beğendim, havlu icin @Tonyukuk07 e teşekkürler :)
Hayırlı olsun el pedlerini parlatanadamlardan mı aldınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi