Stokları Serelim

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öne çıkan konu #10,321

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

İndirimde yakalayınca aldım bitane:) güzelliği sıcaklık değeri 50• den başlıyor dolayısıyla aman folyoyu yakarım korkusu yaşatmamış olacak.
Hayırlı olsun bende bir tane alayım. Plastik çiziklerinde kullanıyorlar. Denemek lazım.

DENİZLİ

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Başta @Murat , @Pro ve @Dragstar olmak üzere kova alımı-satımı ile ilgili emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Kargo konusunda bahtsızımdır, genelde ailede en geç benim siparişler gelir. Murat kendisi Ankara'dan otomobille getirse bu kadar kısa sürede gelmezdi.
Kovalarıma, grit guardlarıma sağ salim kavuştum :)
Kovanın içinden çıkan bir dolu sticker ve koku içinde ayrıca teşekkür ederim. Ürünler şimdilik balkonda havalanıyorlar. Malum virüs yüzünden sıyırmama ramak kaldı.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Başta @Murat , @Pro ve @Dragstar olmak üzere kova alımı-satımı ile ilgili emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Kargo konusunda bahtsızımdır, genelde ailede en geç benim siparişler gelir. Murat kendisi Ankara'dan otomobille getirse bu kadar kısa sürede gelmezdi.
Kovalarıma, grit guardlarıma sağ salim kavuştum :)
Kovanın içinden çıkan bir dolu sticker ve koku içinde ayrıca teşekkür ederim. Ürünler şimdilik balkonda havalanıyorlar. Malum virüs yüzünden sıyırmama ramak kaldı.
Güle güle kullan kardeşim bol bol köpükler

DENİZLİ

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Stoğa yeni eklenenler. Bakalım fiyatını hak eden ürünlerimi test edip göreceğiz.kaliteli paketleme ve hızlı kargo için Emre ye teşekkürler

DENİZLİ
Önce Blend'i bir dene ben onu çok merak ediyorum. Sonra suga coat denersin :)