Stokları Serelim

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
O garaja yakışan ürünleri almışsın abi. :) Testleri son hız bekliyoruz. :)
Teşekkürler Sercan testler gelecek.

Yönetim ekibine ve Murat abiye çok teşekkürler. :) :) Bolca etiket ve koku yolladıkları için ayrıca teşekkür ederim. :) Ve Flowey'in dükkanına uğramışken bir kaç test etmelik ürün aldım, yakında testleri ve karşılaştırmaları gelicek.

Güle güle kullan flowey ürünlerinin testlerini bekliyoruz.

DENİZLİ

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Özellikle Dr Beasley's Kil kaydırıcı hediyesi için @Murat Abiye çok teşekkürler.
Harç, çimento sıçraması gibi olaylar yaşandıktan sonra oluşabilecek panik haline çözüm için 3D AC0 temini için de çok teşekkürler. :D
Hayırlı olsun güle güle kullan

DENİZLİ

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Özellikle Dr Beasley's Kil kaydırıcı hediyesi için @Murat Abiye çok teşekkürler.
Harç, çimento sıçraması gibi olaylar yaşandıktan sonra oluşabilecek panik haline çözüm için 3D AC0 temini için de çok teşekkürler. :D
3D’nin içime sinerek kullandığım iki ürününden teki. Kimseye verme ama :) lazım olursa geri alırım.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kullanınca bir yorumda bulunursanız çok iyi olur.
Evet abi ben de merak ediyorum çok. Özellikle stek dynolite self healing anlamında pek tatmin etmedi beni. Ama korkum su ki kendini tamir eden olası Ust katmanda azalma yaparsa bu özelliği kaybolur mu acaba(yada öyle bir katman yok ve Folyonun tamaminda mi bu özellik var bilmiyorum) önce diğer aracta kaputtaki dandik folyoda deneyeceğim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Evet abi ben de merak ediyorum çok. Özellikle stek dynolite self healing anlamında pek tatmin etmedi beni. Ama korkum su ki kendini tamir eden olası Ust katmanda azalma yaparsa bu özelliği kaybolur mu acaba(yada öyle bir katman yok ve Folyonun tamaminda mi bu özellik var bilmiyorum) önce diğer aracta kaputtaki dandik folyoda deneyeceğim.
Doktor o katman bildiğim kadarıyla folyonun tamamında yok. Ve yine bildiğim kadarıyla daha doğrusu aynı özellikte başka ppf'lerde o özellik sıcak su ile aktive oluyor. İstersen bir sıcak su döküver bakalım çizikler kaybolacak mı?
Dip not: Doktor sıcak su döker ve ppf harş sesi eşliğinde kaputtan kalkar gider.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Doktor o katman bildiğim kadarıyla folyonun tamamında yok. Ve yine bildiğim kadarıyla daha doğrusu aynı özellikte başka ppf'lerde o özellik sıcak su ile aktive oluyor. İstersen bir sıcak su döküver bakalım çizikler kaybolacak mı?
Dip not: Doktor sıcak su döker ve ppf harş sesi eşliğinde kaputtan kalkar gider.
@cerrah bu durumda arkadaşın adresi mevcut :D

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abi kaynar su ve sıcak Buhara rağmen gitmeyen bölümler var. Yoksa kaynar su dahil hiç bi zarar vermiyor folyoya. Ama uzerindeki wax sealant ne varsa kaldırıyor tabi:) hatta sırf buhar filan uğraşmamak icin sıcak hava tabancası aldım ama standart 350 dereceden baslayanlar yakar tabi :) bakalım deneyip göreceğiz gueonu

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@cerrah bu durumda arkadaşın adresi mevcut :D
Zaten seytan dunoshielde geçmem konusunda ısrarcı en fazla kaplamayı tazeleriz:) hiç aklıma düşürmeyin :) birde ben yaptırdığım yerin polisajina güvenmediğim için altina Polisaj yaptirmadan kaplattirmistim acaba alttaki izler onlar mi bazen emin olamıyorum