Stokları Serelim

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öne çıkan konu #10,361

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi kaynar su ve sıcak Buhara rağmen gitmeyen bölümler var. Yoksa kaynar su dahil hiç bi zarar vermiyor folyoya. Ama uzerindeki wax sealant ne varsa kaldırıyor tabi:) hatta sırf buhar filan uğraşmamak icin sıcak hava tabancası aldım ama standart 350 dereceden baslayanlar yakar tabi :) bakalım deneyip göreceğiz gueonu
ppf pastası haricindekileri denemişsin geriye gyeon'u denemek kalmış, merakla incelemeyi bekliyoruz efem :)

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Stoğa yeni eklenenler. Bakalım fiyatını hak eden ürünlerimi test edip göreceğiz.kaliteli paketleme ve hızlı kargo için Emre ye teşekkürler

DENİZLİ
Hayirli olsun su garajinizi bir gun soyle detayli cekseniz ne guzel olacak kac m2 acaba soyle birkac fotografta ekleseniz yeterli olur:)

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Zaten seytan dunoshielde geçmem konusunda ısrarcı en fazla kaplamayı tazeleriz:) hiç aklıma düşürmeyin :) birde ben yaptırdığım yerin polisajina güvenmediğim için altina Polisaj yaptirmadan kaplattirmistim acaba alttaki izler onlar mi bazen emin olamıyorum
Alttaki çizikler değildir üstad,daha öncede galşba başka bir konuda yazmıştım dynolite ile dynoshild arasında çok fark var bende dynoshild vardı kedi patisi çiziği,bez çiziği vs vs ne varsa sıcak su dökğnce gidiyordu,sonra clifdesing yaptırdım oda aynı özellikte,bence sen ilk fırsatta dynoshild yada clifdesing prima K ya geç kafan rahat olsun

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hayirli olsun su garajinizi bir gun soyle detayli cekseniz ne guzel olacak kac m2 acaba soyle birkac fotografta ekleseniz yeterli olur:)
Teşekkürler Tabiki müsait bir zamanda çekerim. 140 m2 büyüklüğü var normalde iki araç sıkıştırırsam 3 araç sığıyor.

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Alttaki çizikler değildir üstad,daha öncede galşba başka bir konuda yazmıştım dynolite ile dynoshild arasında çok fark var bende dynoshild vardı kedi patisi çiziği,bez çiziği vs vs ne varsa sıcak su dökğnce gidiyordu,sonra clifdesing yaptırdım oda aynı özellikte,bence sen ilk fırsatta dynoshild yada clifdesing prima K ya geç kafan rahat olsun
Shiled i 3 sene kullandım ama aracım beyazdi. O yüzden sağlıklı karşılaştiramiyorum ben de. Prima K aklımda ama.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Shiled i 3 sene kullandım ama aracım beyazdi. O yüzden sağlıklı karşılaştiramiyorum ben de. Prima K aklımda ama.
Benimde beyaz üstad çizilşnce çizikler çok net belli oluyordu,ama suyu dökünce kaybolduğuda çok net belli oluyor..clif de çok kaliteli ,karar sizin

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

ped kovası çok güzel, keşke aynı arge yıkama kovasınada yansısaymış özellikle kapak kısmı ped kovasındaki koruma yeri gibi çevirmeli olabilirdi, teşekkürler emeği geçenlere.
Benimde kovalar ilk gelince O an böyle birşey geçti. Ama yerli olarak bu ürünü üreten başka bir firmada denk gelmedi.

DENİZLİ