Stokları Serelim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Beğeni kasıyorum gibi algılanıcak ama sipariş vermeyip pişman olduğum ped yıkama kovasını bugün teslim aldım, hediye içinde ayrıca teşekkür ederim Murat abiye. :)

Scangripleri aldin onumuzdeki gunlerde Polisaj a baslamayi dusunuyordun Ped Kovasi Sartti :) gule gule kullan

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale

Marfloflo eldiveni 33TL ye kupon ile aldın 15günde eline ulaştı 16 TL de gümrük vergisi aldılar.
Daha önce hiç kullanmadım kil kaydırıcı sıkıp direk siyah kısmıyla kil temziligini yapacağım degil mi ? Bu mavi kısmıyla ne yapılıyor peki onu da sorayım maruz görün
Güle güle kullanın. Ben kova yıkama yapar gibi (gritguarda var)su koyup üzerine biraz Ev13 dökmüştüm. çeyrek panelde bir suya daldırıp temizlemiştim. Bir nevi kil eldivenli yıkama.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Marfloflo eldiveni 33TL ye kupon ile aldın 15günde eline ulaştı 16 TL de gümrük vergisi aldılar.
Daha önce hiç kullanmadım kil kaydırıcı sıkıp direk siyah kısmıyla kil temziligini yapacağım degil mi ? Bu mavi kısmıyla ne yapılıyor peki onu da sorayım maruz görün
Bu urunu polisaj oncesi yapacaksiniz onermem Polisaj icin Hamur kil daha iyidir.Ancak Normal Gunluk kullanimda Yikama Sonrasi Temiz bir Wax icin uygundur Kil Kaydirici olarak Araciniz icin Quick Detailer veya Quick Seramic Detailer gibi urunler sizin isinizi kolaylastirir kullanimi rahattir.İyi Detaylar :)

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Güle güle kullanın. Ben kova yıkama yapar gibi (gritguarda var)su koyup üzerine biraz Ev13 dökmüştüm. çeyrek panelde bir suya daldırıp temizlemiştim. Bir nevi kil eldivenli yıkama.
Aynn normal yıkama ypar gibi kullanırım artık teşekkürler

Bu urunu polisaj oncesi yapacaksiniz onermem Polisaj icin Hamur kil daha iyidir.Ancak Normal Gunluk kullanimda Yikama Sonrasi Temiz bir Wax icin uygundur Kil Kaydirici olarak Araciniz icin Quick Detailer veya Quick Seramic Detailer gibi urunler sizin isinizi kolaylastirir.İyi Detaylar :)
Polisaj için degilde normal wax öncesi kullanım için almıştım
elimde zaten VP sarı vardı wax için onu araca sürüp daha fazla çizmek istemedim eldiven daha softtur günlük kullanım için düşüncesindeydim dogru tercih olmuş

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak

Pompamız geldi alta foama sibopta ta taktık,en kısa zamanda deneyeceğim.tac system moonlight sürerken daha az sarfiyat ve daha düzgün iş çıkarmak için süet bez ve seramik takozuda stoklara eklendi
Hayırlı olsun Moonlight merak ettiklerim arasında uygulamayı bekliyorum

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Aynn normal yıkama ypar gibi kullanırım artık teşekkürler

Polisaj için degilde normal wax öncesi kullanım için almıştım
elimde zaten VP sarı vardı wax için onu araca sürüp daha fazla çizmek istemedim eldiven daha softtur günlük kullanım için düşüncesindeydim dogru tercih olmuş
Kova ile yıkama yapar gibi kullanıyorsunuz., yıkamadan farkı kayganlığı sağlamak adına su miktarını az tutun şampuan miktarını bol tutun.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Hayırlı olsun. Nasiol'u uygulamadan önce camı güzel temizlemenizi ve klavuzunda yazdığı gibi 1 gün kürleşme süresine uymanızı tavsiye ederim. Yoksa ömrü çok kısalıyor. Benim ağustosta uyguladığım su itişi geçen ay ölmeye yüz tuttu :) Tekrar uygulamak zorunda kaldım. Bir de yan camlara uygulamanızı önermem, boncuklamalar görüşü yan camda engelliyor malesef. Pek rüzgar almadığı için de gitmiyor, camı aç kapat yapmak zorunda kalıyorsunuz.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Hayırlı olsun Moonlight merak ettiklerim arasında uygulamayı bekliyorum
Moonlight tı 7 aydır kullanıyorum zaten,çok güzel bir ürün dayanımı olsun parlaklığı ,kayganlığı boncuklanması bence harika
Golf 7.5 Yıkama,Parlatma
bu konu altında paylaşmıştım yazın yaptığım uygulamayı,o uygulamadan bir resim koyayım üstad

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
En son araba @Berkay da polisajda iken berkay uygulamıştı,üzerinden 5 yıkama geçti hala çok iyi durumda sanırım 2 ayı devirir,haftadabbir yıkamayı baz alarak söylüyorum bunu
Haftada 1 yıkama için süre bence fena değil :) Benim gibi ayda 1 yıkayanda 10 ay gider artık :) Ne sürdüm ben buna diye unuturum :D

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Haftada 1 yıkama için süre bence fena değil :) Benim gibi ayda 1 yıkayanda 10 ay gider artık :) Ne sürdüm ben buna diye unuturum :D
Evet hiç fena sayılmaz dayanımı,bu aralar üzerine shine wax ta yapıyorum belki daha bile uzar dayanımı,gözlemliyorum.bakalım nerde son bulacak.siz o zaman yazdan yaza yapsanız olacak gibi üstadım :)