Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #10,401
Evet hiç fena sayılmaz dayanımı,bu aralar üzerine shine wax ta yapıyorum belki daha bile uzar dayanımı,gözlemliyorum.bakalım nerde son bulacak.siz o zaman yazdan yaza yapsanız olacak gibi üstadım :)
Yazdan yaza kısmını hızlı söylersem sanki sürekli birşeyler sürüyor gibi gözükebilirim :D :D

Detail-Box

Acemi Detaycı
Üye

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam hayırlı olsun, ama böyle size maliyeti oldukça yükseğe geliyor, konsantre carpet cleaner ile ürün maliyeti oldukça düşer.
Hocam anlasmam vardi kisim kisim teslim aldim Nisan ayi fiyatlarina gore bunlarin asil kullanim amaci biraz farkli :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
C. Tesi günü için ürünler tamamlandı, Süleyman abi kadar güzel olmasa da yapıcam birşeyler. :D Forumda çok beklenen satışı olmayan bir ürün daha test edicem. :)
Fotoğrafı atmayı unutmuşum editledim hemen. :D

Hayırlı olsun Sercan testi bekliyoruz

DENİZLİ

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
C. Tesi günü için ürünler tamamlandı, Süleyman abi kadar güzel olmasa da yapıcam birşeyler. :D Forumda çok beklenen satışı olmayan bir ürün daha test edicem. :)
Fotoğrafı atmayı unutmuşum editledim hemen. :D

Hayırlı olsun :)
Su testi, 50:50 görüntü, davlumbaz testi, çamur testi, çamur maskeleme testi...vs artık aklına ne gelirse hepsini istiyoruz, bekliyoruz :)

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun. Nasiol'u uygulamadan önce camı güzel temizlemenizi ve klavuzunda yazdığı gibi 1 gün kürleşme süresine uymanızı tavsiye ederim. Yoksa ömrü çok kısalıyor. Benim ağustosta uyguladığım su itişi geçen ay ölmeye yüz tuttu :) Tekrar uygulamak zorunda kaldım. Bir de yan camlara uygulamanızı önermem, boncuklamalar görüşü yan camda engelliyor malesef. Pek rüzgar almadığı için de gitmiyor, camı aç kapat yapmak zorunda kalıyorsunuz.
Dediğiniz gibi yapmıştım haklısınız, hatta fusso her yıkama sonrası ister istemez camlara bulaşıyordu, bu sebeple camları flowey b33 ve tiner ile yıkayıp/silip daha sonra uygulama yaptım, Maalesef yan camlara da yapmış bulundum....

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
yaşam biter, stok asla :D

yedekleye yedekleye on bin yıl yetecek malzeme yaptık ya hayırlısı.

Hayırlı olsun stok işleri bitmez her stok yeni bir heyecan geçen bir hesap yaptım her hafta araba yıkasam 7-8 yıl civarı yetecek kova şampuanı var halen daha yeni çıkmış neler var diye araştırıyorum.

DENİZLİ

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Hayırlı olsun stok işleri bitmez her stok yeni bir heyecan geçen bir hesap yaptım her hafta araba yıkasam 7-8 yıl civarı yetecek kova şampuanı var halen daha yeni çıkmış neler var diye araştırıyorum.
DENİZLİ
eyvallah abi teşekkürler, bende heyecan bir var bir yok vallahi; alalı kaç ay olmuş, elime almadığım, naylonunu bile açmadığım sadece sprey cila sayısı 8-10. kan değerlerimin düşüklüğüne bağlıyorum ya bakalım, arazide kepçeyle uğraşırken bayıldım ettim daha yeni. yoksa stoğu satıp bir-iki basit ürünle devam edesim geliyor bazen. yüzümü fırçayla yıkamalı, magurexli karanlık tarafa dönmemeye direniyorum :D

yazın ortasından beri açıp bi kenara attıklarım ya da kutusundan bile çıkarmadıklarım neticesinde oluşan el yapımı kaosumla tanıştırayım şöyle sansürlü olarak:

garaj konusunu açmaya bi nebze yaklaştım, ev yapımı %100 organik kaosumu orada göreceksiniz zaten :)

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
eyvallah abi teşekkürler, bende heyecan bir var bir yok vallahi; alalı kaç ay olmuş, elime almadığım, naylonunu bile açmadığım sadece sprey cila sayısı 8-10. kan değerlerimin düşüklüğüne bağlıyorum ya bakalım, arazide kepçeyle uğraşırken bayıldım ettim daha yeni. yoksa stoğu satıp bir-iki basit ürünle devam edesim geliyor bazen. yüzümü fırçayla yıkamalı, magurexli karanlık tarafa dönmemeye direniyorum :D

yazın ortasından beri açıp bi kenara attıklarım ya da kutudan bile çıkarmadıklarım neticesinde oluşan el yapımı kaosumla tanıştırayım şöyle sansürlü olarak:

garaj konusunu açmaya bi nebze yaklaştım, ev yapımı %100 organik kaosumu orada göreceksiniz zaten :)
Nasıl ya, geçmiş olsun :(
Demir eksikliği olmasın ?
Bu arada bende senden farksızım. Hem stok hemde kan değerleri sanırım seninle aynı. Bu konuyu sohbete taşıyalım. Oradan devam.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
yaşam biter, stok asla :D

yedekleye yedekleye on bin yıl yetecek malzeme yaptık ya hayırlısı.

Meguiars her zaman severim ancak su kucuk beyaz ve siyah Seramik Wax ve Endurance Jel in ortasinda kalanlari hic sevemedim hocam :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

yazın ortasından beri açıp bi kenara attıklarım ya da kutusundan bile çıkarmadıklarım neticesinde oluşan el yapımı kaosumla tanıştırayım şöyle sansürlü olarak:

Fotoğraflar mı flu benim kan şekerim mi düştü?