Stokları Serelim

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Meguiars her zaman severim ancak su kucuk beyaz ve siyah Seramik Wax ve Endurance Jel in ortasinda kalanlari hic sevemedim hocam :)
plastx'i çok severim ben de tam aksi, siyahı ilk kez aldım hocam yanında uv korumalı bi far ürünü de bulunsun diyerek. iki aya yakın koruması varmış forumlarda bakınca -zımpara üzerine kullanılınca- ki ben sadece far wax'ı gibi kullanacağım hocam uv koruması için.

hfurkan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Amazondan sivilarin gelmedigini biliyordum ogrendigim iyi oldu gule gule kullanin hocam
Abi açıkçası gümrüğe geldiğinde yurtiçi kargo aradı, kimyasal olduğu için geçmez dedi. İade prosedürü oluşturacağız dedi, ben de ümidi kesip tamam dedim. Aynı gün UPS'ten de gümrük işlemleri için doldurulması gereken bir form mesajladılar, bağımsız olarak onu doldurdum gönderdim ama bir süre hiç haber gelmedi herhalde iadeye düştü derken teslim ettiler.

toplam 42 dolar

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

En büyük eksiğimiz de tamam Karcher K3
(Foam Lance çok iyi değil biliyorum ama çok ucuza denk geldi beklemek istemedim)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yaşam biter, stok asla :D

yedekleye yedekleye on bin yıl yetecek malzeme yaptık ya hayırlısı.

Herkese yeni stoklar hayırlı olsun :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Güle güle kullanın :) Yurtiçi kargo ve UPS kısmı kafamı karıştırdı. Şanslısınız kapıya kadar gelmiş. Yanlız 42 dolar çok değil mi :( Benimde elim birkaç ürüne gidiyor sonra hesaplayınca vazgeçiyorum.
Siz amazon satar, amazon gönderir seçeneği ile mi aldınız? İade olsaydı aga sen bilmiyormuydun ver benim paramı geri derdiniz, kaybınız olmazdı diye düşünüyorum.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Güle güle kullanın :) Yurtiçi kargo ve UPS kısmı kafamı karıştırdı. Şanslısınız kapıya kadar gelmiş. Yanlız 42 dolar çok değil mi :( Benimde elim birkaç ürüne gidiyor sonra hesaplayınca vazgeçiyorum.
Siz amazon satar, amazon gönderir seçeneği ile mi aldınız? İade olsaydı aga sen bilmiyormuydun ver benim paramı geri derdiniz, kaybınız olmazdı diye düşünüyorum.
Amazon’un satıcı olmasına gerek yok. Amazon güvencesi yeterli.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

söyle bir stok güncellemesi yaptım. Carpro ufak seramik süngerleri çinli seramiği sıvama kısmında çok ise yarayacak :)
Elixiri merak ediyordum. Cg blitz sprey bir sealant imiş. Süngerle yayılıp silinecekmiş. Folyoda nasıl is çıkardığını göreceğiz
Yeni ciciler hayırlı olsun :)
Blitz'i 5 sene önce kullanmıştım. Sürekli dışarıda park halinde olan ve sürekli üzerinde nemli tabaka oluşan boyada dayanımı çok azdı. Ben yüzeye sünger ile yayıp kuruduktan sonra silmiştim. Yüzeye fazla sıkmaya gelmiyor. Trimlerde beyazlatma yapmıyor. Kokusu bir değişik, ben pek beğenmemiştim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ben yan camlara da uyguluyorum hiç sorun yaşamadım. Birde anti fog için yağlı katman bırakıyor filan denilmişti tecrübenizi bekliyorum :)
Hiç yağlı katman bırakmıyor. Ama bez ile silmeye dayanımı yok. Güzel ürün, uygun saklama koşullarında bozulmuyor, en azından benim anti fog bozulmadı. Hatta geçenlerde maske yüzünden gözlükte çok buğu olunca başlarım böyle işe diyerek gyeon uyguladım. Bugün bez ile camları silene kadar herşey iyi gidiyordu.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yeterli. Fakat şunu da biliyorum. Amazon’da satılan bir ürün konusunda hiçbir zaman sıkıntı yaşamazsınız.
Hımm o zaman ben yine gözümü karartıp japonyadan birşeyler alabilirim. (daha aldıklarımı ellemedim ama hastalık işte)
Gerçi Japonya'dan DHL ile geliyor ve geçen sefer beni fitil ettiler. Neymiş adamlar kutu üzerine car parts yazmış. Ne car parts yahu? Sanki bunlar hiç x-rayden geçmiyor. 1 haftada ürünler TR'ye geldi bana anca 2 hafta sonra gelebildi. Kutuda egzoz mu var, jant mı var...vs mi var diye telefonda sordular. Hergün de gümrük masrafınız şu kadar ödeyin diye mailler geldi ama ödeme ekranında hiçbirşey çıkmadı. Sonunda babacım bunlar cila dedim de kapıya getirdiler. İletişimleri de sorunlu. Üzerinde öyle yazdı diye durduk yere başıma iş çıkaracaklardı. Az kaldı geri gitsin paramı da iade edin diyecektim.

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yeni ciciler hayırlı olsun :)
Blitz'i 5 sene önce kullanmıştım. Sürekli dışarıda park halinde olan ve sürekli üzerinde nemli tabaka oluşan boyada dayanımı çok azdı. Ben yüzeye sünger ile yayıp kuruduktan sonra silmiştim. Yüzeye fazla sıkmaya gelmiyor. Trimlerde beyazlatma yapmıyor. Kokusu bir değişik, ben pek beğenmemiştim.
Vay arkadaş. Geçen bir konuda geriden geliyorum diyip kabul etmiştim ama 5 yıl geriden gelmek nedir ya:smilex:
Bide kaporta değil sonuçta “laylon” üzerine deneyeceğim folyo ppf filan diye afilli isim bulmaya gerek yok :) o yüzden kaportada sevilmeyeni sevme ihtimalim olabiliyor. Bazıları iz bırakıyor silmesi zor oluyor vs. Deneyim goreciiiz:)